Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülések szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paraticinek egy étteremben hagyta a jegyzeteit, amelyből  kiderül, hogy kik lehetnek a torinói klub kiszemeltjei a következő átigazolási szezonokban. A listán a magyar válogatott és a Red Bull Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik is szerepel.

A csakfoci.hu számolt be róla, hogy Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója egy milánói étteremben hagyott ott egy jegyzetet – amelyet állítólag széttépett, de a leleményes megtaláló összeillesztette a papírdarabot -, ebből derül ki, kik lehetnek a Juve hosszabb-rövidebb távra kiszemelt átigazolási célpontjai, legalábbis egy csoportjuk.

A listán ott szerepel Nicolò Zaniolo (Roma), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Federico Chiesa (Fiorentina), Cristian Romero (Genoa) és Sandro Tonali (Brescia)

neve mellett Szoboszai Dominiké is.

A lap birtokába jutott, hivatalosnak (és előre talán hitelesnek sem) nem nevezhető dokumentum szerint Paratici be is árazta a kiszemelteket, e szerint Zaniolót 40, Tonalit 20, Romerót 20, Chiesát pedig 50 millió euróra taksálják az olasz rekordbajnoknál.