Zidane Londonban állhat újra munkába

fbl TOPSHOTS Horizontal BUST HEADSHOT FOOTBALL SMILING
Former French football player Zinedine Zidane smiles on June 11, 2018 in Saint Denis, suburban Paris, as he attends an event marking the 20th anniversary of France's 1998 World Cup victory. (Photo by Eric FEFERBERG / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea az elmúlt négy meccséből hármat elvesztett, ráadásul ebből kettő kiütéses vereség volt. Nem meglepő, hogy ezek után felröppent a hír, miszerint Maurizio Sarri hamarosan távozhat a Stamford Bridge-ről, sőt, már az utódját is tudni vélik az angol lapok.

A Chelsea előbb az Arsenal (2-0), majd a Bournemouth vendégeként kapott ki (4-0), a legutóbbi fordulóban pedig kiütéses, 6-0-s vereséget szenvedett a Manchester City otthonában, így nem csoda, hogy

veszélybe került Sarri állása, aki csak nyáron érkezett a londoni együtteshez.

Zinedine Zidane kipróbálhatja magát a Premier League-ben? Forrás: AFP/Eric Feferberg

A The Sun értesülése szerint az olasz edző távozása esetén a

Real Madrid korábbi sikeredzőjét, Zinédine Zidane-t ültetné a kispadra a Chelsea.

A francia edzőnek tavaly nyár óta nincsen csapata, amikor a zsinórban harmadszor megnyert Bajnokok Ligája trófea után elbúcsúzott a Real Madridtól. A Chelsea vezetősége úgy látja, hogy Zidane alkalmas lehet arra, hogy visszavezesse a klubot az európai elitbe.