Vágólapra másolva!
Az utóbbi hetekben több sztárfutballista lakását is kirabolták, most Brendan Rodgers, a Leicester City frissen kinevezett edzőjének a családja lett a betörés áldozata. Az ismeretlen tettesek Rodgers skóciai lakására csaptak le, miközben a menedzser családtagjai otthon tartózkodtak.

A Sky Sports értesülése szerint a Leicester City élére február végén kinevezett Rodgers felesége, Charlotte Searle, valamint nevelt lánya, a hatéves Lola a fürdőszobában barikádozták el magukat, miközben a betörők kirabolták a lakásukat.

Rengeteg rendőr jött ki, és elég gyorsan is reagáltak, de a betörők már eltűntek, mire kiértek" - idézte fel a történteket az egyik szomszéd is, aki hajnali kettőkor a kiérkező rendőrök keltette csődületre ébredt.

Brendan Rodgers családja szerencsére épségben megúszta az esetet Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Woitas

A glasgow-i rendőrség információi szerint szerencsére nem esett baja Brendan Rodgers családjának.

„Senki nem sérült meg, de számos tárgy eltűnt az ingatlanból. A vizsgálat megindult, ennél többet folyamatban lévő ügyről nem mondhatok" – fogalmazott a helyi rendőrség szóvivője.

Az utóbbi hónapokban több hasonló rablás is történt. Február közepén az FC Barcelona ghánai támadóját, Kevin-Prince Boatenget rabolták ki, miközben ő a Valladolid ellen játszott a Camp Nou Stadionban. Hasonlóan jártak a Lyon futballistái is, akikhez a Barca elleni BL-nyolcaddöntő alatt törtek be.