Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Karácsonyék végleg lezárnák a Pesti alsó rakpartot az autósok elől

karácsonygergely
Karácsony Gergely most egy 5 napos majálissal próbálkozik
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
A főpolgármester személyesen fogadtatta el a baloldali irányítású Közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Ezzel az utolsó szöget is bevernék a fővárosi közlekedés koporsójába - írta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon. Szentkirályi Alexandra szerint úgy látszik, ez az ő személyes őrülete; hiába mérte fel az Autóklub és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy ezt a budapestiek nem akarják, ez Karácsonyt egyáltalán nem érdekli.
Vágólapra másolva!

Szentkirályi szerint

most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nemcsak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig. A Karácsony által okozott közlekedési káosz mára a főváros gazdasági növekedésének gátjává vált. Óránként 2400 autó megy át a Rakparton, ha lezárják, ezek az autók mind a kisebb utakon fognak torlódni. 

Hozzáteszi:

nőni fog a légszennyezettség, a dugó és a káosz. Mi a megoldásuk erre? Tiltás, lezárás, drágítás és még több káosz. A főpolgármester szokás szerint abba nem gondol bele, hogy a lisztnek el kell jutnia a pékségbe, a péknek a kemence mellé, a kenyérnek a polcokra, a vásárlóknak a boltokba. Elég volt!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről