Vágólapra másolva!
Két évvel meghosszabbította szerződését Harsányi Gergely, a Tatabánya férfikézilabda-csapatának válogatott jobbszélsője. Pordán Bálint és Lele Ákos Csurgóra távozik, Kanyó Ádám pedig várhatóan visszaigazol nevelőegyesületébe.

"A saját nevelésű játékosokból néhányan már a felnőtt csapatban is helyet kapnak egy ideje. Ez a folyamat nem fog megállni, a következő szezonban is szeretnénk folytatni, hogy saját nevelésű játékosokat építsünk be a csapatba. Örömteli, hogy Harsányi Gergellyel újabb kétéves szerződést kötöttünk, és Diaz Ivónak szerződése van és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Dénes Jánossal valamint Szente Gáborral. Kiss Ádám, ha nem megy külföldre, nálunk marad. Tárgyaltunk Kanyó Ádámmal, arról, hogy visszajönne" - nyilatkozta a klub honlapján Bódi Dezső, a Tatabánya Kézilabda Club elnöke, aki örül annak, hogy folytatódhat az a tendencia, ami elindult a csapatépítésben.

Forrás: MTI/Beliczay László

Akadnak távozók is, Lele Ákos és Pordán Bálint Csurgón folytatja pályafutását.

"Nagyon örültem a csurgói lehetőségnek, hiszen úgy éreztem, hogy a pályafutásomnak olyan szakaszához érkeztem, amikor tovább kell lépnem. Szimpatikusak voltak a felvázolt elképzelések és a tárgyalások folyamán is megfelelően tudtunk együttműködni. Köszönetet kell, mondjak a Tatabányának, hiszen folyamatosan játéklehetőséghez jutottam, ezáltal sokat fejlődtem. Az itt eltöltött időszak alatt lettem válogatott, ez a Tatabányán zajló munkát is dicséri" - mondta Lele Ákos.