Vágólapra másolva!
A Fehérvár KC női kézilabdázói csapatépítő tréning keretében a Rejtélyek Házában jártak. A logikai szabadulójáték során egy rejtélyekkel teli helyszínen kódolt üzenetek, rejtekhelyek, titokzatos tárgyak és egy sor megoldásra váró feladatok vártak a játékosokra.

"A Rejtélyek Háza programjainak, azaz a választható küldetéseknek a lényege, hogy csapatoddal belépsz a kiválasztott terembe, rátok zárul az ajtó, és kezdetét veszi a terem falai között a küldetés, amelynek teljesítéséhez hatékony csapatmunkára, együtt gondolkodásra, összpontosításra, jó megfigyelőképességre és némi találékonyságra van szükség. A küldetés akkor ér véget, amikor a csapat sikeresen megoldott minden feladatot, megtalált és kikódolt minden elrejtett üzenetet, és feltárta a terem minden rejtélyét, ugyanis csak így jut hozzá a terem kulcsához, ami a kijutást és a küldetés sikerét jelenti" - mesélte Georg János, a Rejtélyek Háza vezetője.

"Négy csoportra osztottak minket, és négy különböző szobában kellett megoldanunk a feladatokat. Csak csapatmunkával lehetett kijutni. Ilyen helyen, azt hiszem, nem sokan jártunk még, és mindenképpen szuper program volt a csapategység kovácsolására. Abban biztos vagyok, hogy megpróbálkozni fogunk máskor is a szobákkal, mert az egész csapat élvezte a programot!" - mondta az átlövő Tilinger Tamara.

Tilinger Tamara és Mayer Szabina Forrás:Fkc.hu

"Az Escape-ben eltöltött idő remekül szolgálta az edzőink célját, hogy kiszakítsanak bennünket a megszokott környezetünkből, ezáltal ne legyen olyan monoton a felkészülésünk, és közösen kikapcsolódjon kicsit. A feladatok megoldásához, az ajtók kinyitásához igazi csapatmunkára volt szükség" - tette hozzá a csapat jobbszélsője, Májer Krisztina.

Kazai Anita és Herr Anita rejtvényfejtés közben Forrás: Fkc.hu/