Félbeszakította a kupameccset, mert nem tudott aludni a gyerek

2011 Lamar Hunt US Open Cup Final - Chicago Fire v Seattle Sounders ATHLETE MLS Soccer Sports GettyImageRank3
SEATTLE - OCTOBER 04: Fans cheer during the match between the Seattle Sounders FC and the Chicago Fire in the 2011 Lamar Hunt US Open Cup Final at CenturyLink Field on October 4, 2011 in Seattle, Washington. The Sounders defeated the Fire 2-0 to win their third consecutive Open Cup title. Otto Greule Jr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban népszerű US Open Cup egyik mérkőzését kellett megállítani, mert a pálya körül lakó egyik család nem bírta elviselni a tülkölést és dobolást.

Az US Open Cup nevű sorozatra bármilyen, az Egyesült Államokban működő focicsapat beadhatja a nevezését, és míg a sorozat utolsó meccseit, már az MLS-ben - azaz a profi ligában - szereplő csapatok részvételével és stadionjaiban rendezik, addig a korai szakaszban rendeznek találkozókat középiskolai focipályákon, és hétköznapi sporttelepeken is.

Egy ilyenből lett a baj a Louisville körzetéhez tartozó Derby City és a pittsburgh-i Tartan Devils FC meccsén. Utóbbiak szurkolói olyan hangosak voltak - ha már sokan nem lehettek -, hogy a pálya közelében lakó egyik felháborodott családanya akkora perpatvart csapott, hogy félbe kellett szakítani a meccset. Azt reklamálta, hogy a zaj miatt a késői órán nem tudnak aludni a gyerekei.

Egy Twitter-bejegyzés szerint még a rendőröket is kihívta csendháborítás ürügyén a lármázókra, akik így csendben nézték végig, hogy pittsburgh-i haverok asztaltársasága tizenegyesekkel kiejti a negyedosztályú Derbyt.