Társoldalunk:

Békés foci vb-t ígér a torna háziasszonya

2017.10.08. 10:24

A korábbi orosz szépségkirálynő, a jövő évi torna háziasszonya, Victoria Lopryeva biztonságos rendezést ígér a 2018-as, oroszországi foci vb-re. A 34 éves tévés műsorvezető szerint hazája izgatottan várja a külföldi vendégeket, akiknek semmi okuk arra, hogy erőszaktól tartsanak. 

A szavak elsősorban az angol focidrukkereknek szólnak, a 2016-os Európa-bajnokságon történt marseilles-i szurkolói összecsapás emléke ugyanis még mindig élénken él az oroszok és az angolok fejében is, de az ígéretek szerint az angol fanatikusok bátran készülhetnek majd az orosz helyszínekre, meg fogják védeni őket - írja a The Sun

•Four-Five seconds from wildin'• V

Ambassador Of FIFA WC 2018 ⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

Victoria Lopyreva biztonságos vb-t ígérForrás: AFP/Alexander Nemenov

Victoria Lopyreva mellett a moszkvai helyettes rendőrkapitány is biztonságot ígért a szurkolóknak: Nem fognak megismétlődni a marseilles-i események, garantáljuk az angol drukkerek biztonságát. Nem engedjük meg, hogy orosz bandák bárkit megtámadjanak, de ehhez az kell, hogy a vendégek is betartsák a szabályokat." 

Люблю жару @kempinskibodrum

Ambassador Of FIFA WC 2018 ⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

A kampány részeként a szőke szupermodell határozottan kijelentette, hogy hazája egyáltalán nem veszélyes, és ő maga, oroszként szeretettel meghív mindenkit a 2018-as futball világbajnokság oroszországi eseményeire.