Békés foci vb-t ígér a torna háziasszonya

fbl Horizontal
Russian model and ambassador for the 2018 World Cup, Victoria Lopyreva presents the official match ball, named "Krasava", during the draw for the 2017 FIFA Confederations Cup at the tennis academy center in Kazan on November 26, 2016. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV
Vágólapra másolva!
A korábbi orosz szépségkirálynő, a jövő évi torna háziasszonya, Victoria Lopryeva biztonságos rendezést ígér a 2018-as, oroszországi foci vb-re. A 34 éves tévés műsorvezető szerint hazája izgatottan várja a külföldi vendégeket, akiknek semmi okuk arra, hogy erőszaktól tartsanak. 

A szavak elsősorban az angol focidrukkereknek szólnak, a 2016-os Európa-bajnokságon történt marseilles-i szurkolói összecsapás emléke ugyanis még mindig élénken él az oroszok és az angolok fejében is, de az ígéretek szerint az angol fanatikusok bátran készülhetnek majd az orosz helyszínekre, meg fogják védeni őket - írja a The Sun.

•Four-Five seconds from wildin'• V

Ambassador Of FIFA WC 2018 ⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

Victoria Lopyreva biztonságos vb-t ígér Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Victoria Lopyreva mellett a moszkvai helyettes rendőrkapitány is biztonságot ígért a szurkolóknak:

Nem engedjük meg, hogy orosz bandák bárkit megtámadjanak, de ehhez az kell, hogy a vendégek is betartsák a szabályokat."

Люблю жару @kempinskibodrum

Ambassador Of FIFA WC 2018 ⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

A kampány részeként a szőke szupermodell határozottan kijelentette, hogy hazája egyáltalán nem veszélyes, és ő maga, oroszként szeretettel meghív mindenkit a 2018-as futball világbajnokság oroszországi eseményeire.