Társoldalunk:

A kis Cristiano Ronaldo ugyanúgy rúg, mint az apja

2017.10.08. 09:50

Cristiano Ronaldo Junior le sem tagadhatná gyökereit, ugyanolyan ügyesen kezeli a labdát, mint legendás apukája. Cristiano Ronaldo nemrég madridi otthonában fogadta Rio Ferdinandot, aki egy PR-interjút készített a Real Madrid portugál klasszisával. 

A Manchester Unitednál korábban csapattársként futballozó klasszisok kedélyesen beszélgettek Cristiano Ronaldo madridi otthonában. Rio Ferdinand arról is kérdezte egykori klubtársát, hogy annak idején miért választotta a Real Madridot. 

Egyszerűen csak meg akartam mutatni a képességeimet, azt, hogy másmilyen játékos vagyok” - felelte Cristiano Ronaldo, aki azóta három BL-győzelmet szerzett, hogy elhagyta Manchestert. „Már az első évadom fantasztikus volt itt Madridban, azóta pedig minden szezonban javultam. Soha nem fogom elfelejteni a Vörös Ördögöket, hiszen ott tanultam meg, hogyan legyek mindig jobb és jobb.” 

Cristiano Ronaldo szinte rajong kisfiáértForrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A kérdésre, hogyan látja magát tíz év múlva, Ronaldo azt felelte, talán ugyanúgy bokszolóvá válik, mint Rio Ferdinand. „A pályán kívül a családom és a barátaim a legfontosabbak számomra, és az, hogy velük és általuk a világ legboldogabb embere legyek.” 

Az interjú után kisfiával együtt megmutatták, milyen is az, amikor a név kötelez: házi focipályájukon vívtak rövid focicsatát.