Vágólapra másolva!
Comeback - Visszatérünk az élvonalba! - Térj vissza a stadionba! - Támogasd újra a Fradit! - szlogennel új kommunikációs kampányt kezdett az FTC a futballszurkolók visszahódításáért.

A hétfői sajtótájékoztatón Rieb György elnök elmondta, hogy hosszú "vergődés" után a tulajdonosokkal együtt először állhatnak örömmel a sajtó nyilvánossága elé, s nem csupán az új kampány meghirdetése, illetve a Sheffield United esti vendégjátéka miatt, hanem azért is, mert a klub tartozásainak 85-90 százalékát sikerült kiegyenlíteni. Várhatóan augusztus 10-15-ig a fennmaradó részt is kifizetik. Rieb jelezte, hogy az adósságok rendezése után 500 millió forintja marad az egyesületnek, amit szeretnének befektetni, a befolyó összegből pedig a szakosztályok működését támogatnák.

A változások egyik jeleként az Albert Flórián Stadionban 19 órakor kezdődő, Sheffield elleni edzőmérkőzésen a játékosok új, narancssárga színű mezben lépnek pályára. A jövőben ilyenben szerepelnek majd idegenben. A mezeken a comeback felirat lesz olvasható.