Vágólapra másolva!
A magyar bajnoki címvédő Videoton leigazolta a Kaposvár 25 esztendős szerb csatárát, Milan Pericet - olvasható a Vidi.hu-n.

Peric az idei szezonban 17 meccsen 11 gólt szerzett, ezzel harmadik a góllövőlistán, ám az őt megelőző két játékos, Danilo (Honvéd - 14 gól) és André Alves (Videoton - 12 gól) a télen elhagyta a magyar bajnokságot. Peric a Videoton elleni őszi bajnokin két gólt is lőtt a székesfehérvári csapatnak, összesen 44 NB I-es meccsen 19 gólt szerzett eddig.

"Tisztában vagyok azzal, hogy a Vidi mit képvisel Magyarországon, nem csak az NB I-ben, de nemzetközi szinten is jó csapatnak számít. Egyértelmű, hogy itthon a legszebb és a legjobb focit Paulo Sousa csapata játssza, ezért nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Vidihez" - mondta a klub hivatalos honlapján peric.

"Kicsit hasonlít a helyzetem Nikolicéhoz, hiszen akár csak ő néhány éve, én is Kaposvárról érkeztem a téli szünetben Székesfehérvárra, bízom benne, hogy a folytatásban én is hasonlóan sikeres tudok majd lenni, mint ő. Nagyon erős a Vidi kerete, kitűnő csatárok szerepelnek itt, úgyhogy biztos nehéz lesz bekerülnöm a csapatba, de ez szerintem csak plusz motiváció minden játékos számára, hogy minden alkalommal a legjobb teljesítményt nyújtsa. Egyúttal könnyebb is lesz majd a dolgom, hiszen egy jobb csapatban a góllövés is egyszerűbb. Főleg, ha azt nézzük, hogy ősszel szinte minden mérkőzésén legalább hat-hét komoly helyzete volt a Vidinek."