Vágólapra másolva!
A Békés megyei II. osztályú Újkígyós-Mezőkovácsháza bajnokin a lefújás előtt a vendégek 2-1-re vezettek, amikor a hazaiak 19 éves kapusa előrelopakodott, és mindenkit megdöbbentve nagy gólt rúgott.

"Már a 90. percben jártuk, amikor egy szabadrúgást követően a hazaiak kapusa is előrehúzódott, és a kapu előtti kavarodásban végül félfordulattal, ollózó mozdulattal kiegyenlített. Nem hittünk a szemünknek, és azóta sem hiszünk" - számolt be az esetről a vendégek weboldala.

A hazaiak 19 éves kapusa, Kun Tamás így emlékezett vissza az esetre: "Egy kontra után szabadrúgáshoz jutottunk, kinéztem az edzőmre, Czifrák Bandira, aki jelezte, nyugodtan felmehetek. Nem szokatlan ez egyébként, korábban is történt már hasonló, ám akkor nem találtam be. Most a szabadrúgás után eljutott hozzám a labda, és egy ösztönös, félollózó mozdulattal kiegyenlítettem" - nyilatkozta a bekesfoci.hu-nak a kapus, aki korábban csupán tizenegyesből volt eredményes még utánpótláskorú játékosként, a felnőttek között pedig ez volt az első gólja.

Csak az ollózás nem látható a videón: