Vágólapra másolva!
Botrányos mérkőzésen győzött a Csongrád-Turbó labdarúgócsapata a Szentesi Kinizsi ellen a megyei bajnokság élvonalában. A vendégeket elkísérő huligánok miatt kétszer is félbeszakadt a meccs, egyszer a hazaiak játékosát is hasba rúgták.

Nem akármilyen körülmények között játszották le a Csongrád-Turbó és Szentesi Kinizsi mérkőzését a Csongrád megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában.

A Delmagyar.hu beszámolója szerint a meccset kétszer is félbe kellett szakítani, először a 14. percben, amikor a vendégeket elkísérő 40 fős szurkolótáborból ketten bementek a pályára, és egyikük hasba rúgta a hazaiak védőjét.

A 70. percben két pirotechnikai eszközt dobtak be a szentesiek, az egyik a salakon, a másik a pályán belül landolt. A találkozó ismét félbeszakadt, a csapatok bementek az öltözőbe, majd a hazai rendezők, illetve a biztonságiak kérésére öt perc után folytatódhatott a játék.

A hazaiak végül 5-1-re nyertek, ezzel 22 forduló után a 7. helyen állnak, míg a szentesiek az utolsó előtti, 15. helyen szerénykednek.