Vágólapra másolva!
Az év egyik legnagyobb bulvárbakiját követte el a Bors, egy mestertrollt sikerült megszólítaniuk Szalai Ádám helyett.

A bulvármédia kedvelt témája az utóbbi hetekben az énekes Dobrády Ákos és a színésznő Iszak Eszter szakítása. Az újabb és újabb sztorik között a Bors kedden azt írta, hogy a színésznő már meg is találta új párját Szalai Ádám személyében.

Szerették volna megszólaltatni a magyar válogatott csatárt, de

egy másik Szalai Ádámnak küldték el a kérdéseiket.

Pechjükre az ál-Szalaiban egy mestertroll veszett el, és válaszolt a bulvárlap kérdéseire. A saját szempontjából csak az igazat mondta. Ezt írta:

Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok min­dentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkoz­ni. (...) Ákossal nem volt soha nézeteltérésünk, de úgy gondolom, hogy egyrészt mindannyian felnőtt emberek vagyunk, és amennyiben szükséges, meg tudjuk beszélni a dolgokat – akár a szemé­lyes témákat is –, másrészről a szakítás, véleményen szerint csak a párkapcsolatban lévő két emberre tartozik, senki más­­ra.

"BULVÁRMÉDIA FAIL - ennek a cikknek a szépséghibája, hogy amikről azt írják, hogy nyilatkozta Szalai Ádám, azokat én nyilatkoztam. Sikerült nekik az én e-mail címemre írni a kérdéseiket úgy, hogy rá sem kérdezteék, hogy én a focista vagyok-e. Én pedig ilyet sosem állítottam, sőt, amiket válaszoltam, 100%-ig igazak a saját nézőpontomból... :D" - írja a lapnak válaszoló Szalai Tumblren.

A másik Szalai Ádám Fotó: Polyák Attila - Origo

A Bors cikkéből azóta már eltűnt az ál-szalais rész.

UPDATE: A Bors bepereli a magát a futballistának kiadó Szalai Ádámot.