Megmérgezte a feleségét, majd leült a számítógép elé, és ismerkedni kezdett más nőkkel

Vágólapra másolva!
Egy férfi kegytelen módon végzett feleségével, akinek halála után szinte azonnal elkezdte keresni új társát egy internetes társkereső oldalakon. A férfi azonban ahelyett, hogy megpróbálta volna eltitkolni a felesége megölését, szinte az összes nőnek elmondta.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Connor Bowman méregszakértőként dolgozott egy kórházban. Most azzal vádolják, hogy méreggel megölte a feleségét, Betty Bowmant. Connort először tavaly októberben tartóztatták le, majd egy ügyvédet is fogadott, de vele összeveszett, aki emiatt nem vállalta, hogy a tárgyalásokon védje a gyilkos férfit

Később kiderült, Bowman folyékony kolchicinnel megmérgezte a feleségét. A kolchicint általában köszvény kezelésérése szokták használni, aminek a túladagolása halált okoz. A férfi felesége italaiba keverte a gyógyszert, ami később végzett vele. 

A nő tavaly augusztus 20-án halt meg, négy nappal azután, hogy súlyos gyomor- bélrendszeri betegséggel vitték kórházba. 

Connor Bowman, ConnorBowman
Fotó:  Olmsted County Sheriff's Office

Idén május 7-én, kedden egy végzés látott napvilágot, amelyben kiderült a férfi felesége halála után, szinte azonnal regisztrált egy társkereső oldalra, ahol több nővel is beszélgetett. 

Egy nő, akivel tavaly szeptember 5-én ismerkedett meg Bowman, elmesélte, hogy a férfi először özvegyként regisztrált az oldalra, majd később megváltoztatta az előző beállításokat és már egyedülálló státuszt állított be, hogy elkerülje a feleségét érintő kérdéseket. 

A végzésből az is kiderült, hogy mielőtt Bowman átállította volna a családi állapotát, azelőtt számos nőnek más történetet adott elő a felesége haláláról. Egy másik nőnek azt állította, a felesége túladagolta magát és emiatt bekerült az elvonóra, ahol egy évvel ezelőtt meghalt. 

image

Azonban a férfi nem volt elég elővigyázatos, és egy harmadik nőnek elmesélte az igaz történetet, mikor találkozott a férfival. A nőnek ezután rendkívül gyanús lett a férfi, ugyanis azt is megtudta, mindössze 9 nappal felesége halála után találkozott vele Connor. Ráadásul a férfi azt is elmondta a nőnek, hogy nemrég egy nagy összegű életbiztosítást kapott, majd azt a diákhitel adósságára költötte. 

A felesége halála után Bowman megpróbálta eltitkolni, hogy ő végzett a feleségével. 

Ezért a férfi megtagadta, hogy boncolják a nő holttestét. Sőt Betty hamvasztását kérte, azt állítva, hogy halála természetes volt. 

A férfi perét a következő hónapokban folytatják, akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat - írja a People.