Esélye sem volt a brit válogatottnak Neymarék ellen - videó

Vágólapra másolva!
A londini játékokra készülő brit olimpiai labdarúgó-válogatott sima vereséget szenvedett a brazilok olimpiai csapata ellen Middlesbrough-ban.
Vágólapra másolva!

Nagy-Britannia - Brazília 0-2 (0-2)
Middlesbrough, Riverside Stadion, 18 000 néző.
V: Turpin
Nagy-Britannia: Steele (Butland, a szünetben) - N. Taylor, M. Richards (Dawson, 74.), Tomkins (Caulker, a szünetben), Bertrand (S. Sinclair, 49.) - Rose, Cleverley - Allen, Giggs (Ramsey, 63.), Sturridge (Cork, a szünetben) - Bellamy (Sordell, 64.)
Brazília: Barbosa - Rafael, Thiago Silva, Juan, Marcelo (Alex Sandro, 80.) - Sandro (Danilo, 85.), Romulo - Oscar (Lucas, 68.), Leandro Damiao (Pato, 74.), Neymar - Hulk (Paulo Henrique, 68.)
Gól: Sandro (12.), Neymar (35. - 11-esből)

A meccs már az első félidőben eldőlt, előbb egy szabadrúgás után Sandro fejelt a kapuba, majd a szünet előtt Neymar értékesített egy büntetőt.

A találkozó alapján a BBC megállapította, hogy a brit válogatottnak óriási javulásra lesz szüksége, ha tovább akar lépni az olimpián a csoportjából, melyben Uruguay, Szenegál és az Egyesült Arab Emirátusok szerepel. A tudósítás szerint a brazilok egy klasszissal jobbak voltak Stuart Pearce csapatánál.