Vívás közben esett ki a vívó mobilja a zsebéből

Enzo Lefort, vívás, Rio 2016, olimpia
France's Enzo Lefort reacts after his defeat vs Germany's Peter Joppich during the Olympic Games RIO 2016, Fencing, on August 7, 2016, in Rio, Brazil - Photo Philippe Millereau / KMSP / DPPI
Vágólapra másolva!
Pattant a páston a telefon egy vívómeccsen Rióban.
Vágólapra másolva!

Manapság az ember már sehova sem megy a telefonja nélkül. Sose lehet tudni, mikor kap az ember egy fontos üzenetet, mikor jelöli őt vissza valami rég elveszettnek hitt barát, vagy mikor lépi át a 100 lájkot valamelyik fotója.

Hallo, Enzo? Forrás: DPPI media/Philippe Millereau


Így lehet ezzel Enzo Lefort francia vívó is, akinél ott volt a telefon, amikor a német Peter Joppich ellen vívott vasárnap. Úgy látszik, a vívódresszgyártók még nem nőttek fel a kor kihívásaihoz, a ruha zsebe pedig nem bizonyult elég mélynek. A küzdelem közben kiesett ugyanis a mobil.

Nézze meg, hogy száll el a telefon!

Lefort még csak 24 éves, de már egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok. Van még egy Eb-ezüstérme és két világbajnoki bronza. Az olimpiákon eddig még nem jött össze neki az éremszerzés. Négy éve Londonban a második körben búcsúzott, idén kiemeltként mérkőzés nélkül jutott a második körbe, ahol azonban nem bírt a német Peter Joppichhal.

A telefon a zsebéből esett ki, ő meg az olimpiáról egyéniben, de csapatban csütörtökön ismét pályára lép.