Elárulta a riói aranyérmes, hogy leszbikus

Rafaela Silva, brazil cselgáncsozó, Rio 2016, olimpia
RIO DE JANEIRO, RJ, 08.08.2016 - OLIMPIADAS-JUDO - Rafaela Silva do Brasil recebe medalha de ouro apŰs vencer a atleta Dorjs¸rengiin Sumiya da MongŰlia na final do Judo categorias 73kg masculino e 57kg feminino na Arena Carioca 2 nas OlimpĚadas Rio 2016 na Arena Olimpica no Rio de Janeiro nesta segunda-feira, 08. (Foto: William Volcov/Brazil Photo Press/Folhapress)
Vágólapra másolva!
Az 57 kilós női dzsúdósok között riói aranyérmes Rafaela Silva a Globo Sportsnak adott interjúban mesélt arról, hogy mennyit köszönhet párjának, Thamara Cezarnak.
Vágólapra másolva!

„Mindenre, amire szükségem volt a felkészülés alatt, megkaptam tőle. Mindig ott volt, amikor szükségem volt valamire, nagyon nagy szerepe van ebben a győzelemben” – fogalmazott a cselgáncsozó.

Rafaela Silva az arannyal Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov

Rafaela Silva szerezte az első brazil aranyérmet Rióban.

A Rio de Janeiró-i olimpia egyik önkéntese a rögbitorna egyik selejtezője után kérte meg barátnőjének, a brazil válogatott tagjának, Isabella Cerullónak a kezét.

Marjorie Enya és Isabella Cerullo Forrás: MTI/AP/Themba Hadebe

Az amerikai női kosárválogatott egyik tagja, Elena Delle Donne pedig a múlt héten jelentette be, hogy eljegyezték egymást barátnőjével.