Cikkünk folyamatosan frissül
A brazil válogatott csatár, Hulk is a Monacóba szerződött. A Barcelona nem tart igényt Ibrahim Afellay és Jonathan dos Santos szolgálataira, Luiz Gustavótól megválhat a Bayern München. Átigazolási hírek.
11:00
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Malouda a Trabsonsporban

A Trabzonspor hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést kötött a Chelsea-től elküldött francia válogatott csatárral, Florent Maloudával. A török együttes csütörtökön az ír Derry City ellen játszik Európa Liga-selejtezőt.

Florent Malouda Forrás: AFP/Franck Fife

11:07
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Baros visszatér Törökországba

Visszatér Törökországba az egykori cseh válogatott labdarúgó, Milan Baros. A 31 éves játékos egy évre szóló szerződést kötött az élvonalbeli Antalyasporral. Baros februárban hazaigazolt korábbi klubjához, a Banik Ostravához, miután a Galatasarayjal felbontotta a szerződését.

A csatár 2001-től az FC Liverpoolban játszott, az angol együttessel 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert. Később megfordult az Aston Villában, az Olympique Lyonban, valamint a Portsmouth-ban is, majd 2008-ban igazolt a Galatasarayhoz.

A 2004-es Európa-bajnokság gólkirálya a tavalyi kontinensviadal után jelezte, hogy többet nem szerepel a cseh válogatottban, amelyben 93 mérkőzésen 41-szer volt eredményes.

11:10
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Nem akart Újpestre jönni

Az Nso.hu információja szerint ugyan Anil Koc nem jut lehetőséghez a belga Standardnál, de hiába ajánlották fel neki, hogy igazoljon Újpestre, nem kívánt élni a lehetőséggel.

11:16
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Gervinho nagyon kapós lett

A Daily Mail információja szerint az Arsenal elefántcsontparti válogatott középpályása, Gervinho iránt nagy a kereslet. Az olasz AS Roma 7,5 millió eurót ajánlott érte, de a francia Lyon is szívesen látná a soraiban.
13:00
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Rooneyt nem engedi el a MU

A Manchester United labdarúgócsapatának válogatott támadója, Wayne Rooney mindent elkövet, hogy távozzon, de a klub nem szeretne megválni tőle. Eddig csak az Arsenal tett érte hivatalosan ajánlatot, de a Sun úgy tudja, a Chelsea öt évre is szerződtetné. Részletek itt.
13:20
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Az Atlético költekezne a Falcao-pénzből

A Daily Mail információja szerint az Atlético Madrid 17,5 millió angol fontot ajánlott Santi Cazorláért. A spanyol együttes a nyáron 51 millió fontért eladta a Monacónak kolumbiai csatárát, Radamel Falcaót, ebből az összegből szeretné megszerezni az Arsenal játékosát. A klub ügyvezetője, Miguel Angel Gil Marin kedden Londonban tárgyalt, de egyelőre nincs hír a megállapodásról.
14:35
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

A Barca két játékost is elküld

Nem tart igényt se Ibrahim Afellay, se Jonathan dos Santos szolgálataira a Barcelona együttese, amelynek edzője Tito Vilanova azt nyilatkozta, ha megfelelő ajánlat érkezik, mindkét játékos távozhat a Camp Nouból.

16:20
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Luiz Gustavo pórul járhat

A német Bild értesülése szerint azzal, hogy a Bayern München szerződtette a Barcelona középpályását, Thiago Alcántarát, várhatóan Pep Guardiola vezetőedző nem tart majd igényt Luiz Gustavóra, akit az Arsenal és a Chelsea is szívesen látna.
17:15
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

A PSG U20-as világbajnokot vett

Az AFP hírügynökség szerint a Paris Saint-Germain együtteséhez szerződik Lucas Digne, a Lille balhátvédje, aki a hétvégén a francia válogatottal U20-as világbajnoki aranyat nyert. A játékosra még orvosi vizsgálat vár, ha azon megfelel, akkor öt évre ír alá a párizsiakhoz.

17:53
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Ibra a Realba vágyódik

Zlatan Ibrahimovic szerint Carlo Ancelotti kezei alatt, a Real Madridban lenne a legnagyobb esélye arra, hogy megnyerje pályafutása első BL-trófeáját. A svéd csatár Madridba igazolásának részletei itt.

18:20
2013. július 17.
Vágólapra másolva!

Hulk is a Monacóé lett

A kolumbiai Radamel Falcao után újabb csatárt igazolt a Monaco labdarúgócsapata, amely megállapodott az orosz Zenitben szereplő brazil válogatott támadóval, Hulkkal - írja az RMC Sport. Részletek itt.