Cikkünk folyamatosan frissül
Lehetséges, hogy Cristiano Ronaldo titokban megnősült, legalábbis az Aranylabda-választáson feleségének mondott köszönetet a győzelemért. Lionel Messi elismerte, hogy a portugál megérdemelten kapta meg a díjat, mivel ő nem tudott úgy a focira koncentrálni 2013-ban, hogy kiérdemelje az Aranylabdát. Clarence Seedorf lesz a Milan vezetőedzője, Adrian Mutu ingyen vihető, tovább erősíthet az MTK. Ezek voltak a keddi sporthírek napközben.
09:00
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Képernyőn a kézi-Eb

Aki szeretné látni, hogyan játszik a magyar férfikézilabda-válogatott Izland ellen az Európa-bajnokságon, akit érdekel az Australian Open, és még a labdarúgók spanyol és olasz kupájába is belepillantana, ma nagyon élvezni fogja a televíziós sportkínálatot!

09:05
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Gyors pénzkereset az AusOpenen

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság címvédője, a fehérorosz Viktorija Azarenka nagy csatában 7:6, 6:2-re verte a svéd Johanna Larssont az AusOpen nyitófordulójában. A kiemeltek közül a román Simona Halep és a dán Caroline Wozniacki is továbbjutott, a legszemtelenebb mérkőzést azonban a szlovén Polona Hercog vívta, aki - minden bizonnyal az első fordulóbeli pályára lépéssel járó 30 ezer dollárért - az első játék után feladta a francia Alize Cornet elleni meccset.

A férfiaknál Roger Federer 6:4, 6:4, 6:2-vel búcsúztatta a szabadkártyás ausztrál James Duckwortht, de továbbjutott a tizedik kiemelt francia Tsonga, illetve a tizenegyedikként rangsorolt kanadai Raonic is.

Eredmények, nők, 1. forduló:
Azarenka (fehérorosz, 2.) - Larsson (svéd) 7:6, 6:2
Wozniacki (dán, 10.) - Domínguez-Lino (spanyol) 6:0, 6:2
Halep (román, 11.) - Piter (lengyel) 6:0, 6:1
Cornet (francia, 25.) - Hercog (szlovén) 1:0-nál Hercog feladta

Férfiak, 1. forduló:
Federer (svájci, 6.) - Duckworth (ausztrál) 6:4, 6:4, 6:2
Tsonga (francia, 10.) - Volandri (olasz) 7:5, 6:3, 6:3
Raonic (kanadai, 11.) - Gimeno-Traver (spanyol) 7:6, 6:1, 4:6, 6:2

09:08
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Bővült Pacquiao jelöltlistája

Április 12-én, az Egyesült Államokban húz ismét kesztyűt napjaink egyik legjobb ökölvívója, Manny Pacquiao. A korábban több súlycsoportban is világbajnok bokszoló ellenféllistája eleddig két ökölvívóra - Timothy Bradley-re és Ruszlan Provodnyikovra - korlátozódott, ám a sportoló menedzsere, Michael Koncz nemrégiben két további jelölt nevét is felvetette. Az egyik ezek közül a legutóbb Floyd Mayweathertől vereséget szenvedő Robert Guerreróé, a másik név pedig a kubai Yuriorkis Gamboáé.

09:13
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Mélyrepülésben a Celtics

A Boston sorozatban kilencedik vereségét szenvedte el az észak-amerikai kosárlabdaligában, miután hétfőn kikapott a vendég Houstontól.

Eredmények:
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 116-94
Boston Celtics - Houston Rockets 92-104
New York Knicks - Phoenix Suns 98-96, hosszabbítás után
Chicago Bulls - Washington Wizards 88-102
New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs 95-101
Dallas Mavericks - Orlando Magic 107-88
Utah Jazz - Denver Nuggets 118-103

10:12
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Szocsi biztonságos

Az ötszörös olimpiai és hatszoros világbajnok gyorskorcsolyázó, Claudia Pechstein szerint nem kell félnie a sportolóknak a szocsi olimpiától, mert február 7-étől, az olimpia rajtjától az orosz város lesz a legbiztonságosabb hely a világon. "2002-ben ott voltam Salt Lake Cityben, alig fél évvel a World Trade Center elleni terrortámadás után, és soha nem tapasztalt ellenőrzéseket láttam. Most ugyanezt várom. A közelmúltban történt volgográdi robbantáshoz hasonló eset megtörténhet bárhol a világon, de nekünk csak a versenyre szabad koncentrálunk" - nyilatkozta.

10:35
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Nagy László nagyon hiányzik

A magyar férfikézilabda-válogatottnak Izland ellen kellene javítania a dániai Európa-bajnokság második fordulójában. Mocsai Lajos csapata a vasárnapi nyitómérkőzésen 34-27-re kikapott a világbajnok spanyoloktól, míg a 2010-es Eb-bronzérmes izlandiak 31-26-ra verték Norvégiát. A felek eddig összesen 39 mérkőzést vívtak egymással, a magyarok 23 alkalommal, az izlandiak tizenkétszer győztek, kétszer pedig döntetlen született.

A három évvel ezelőtti világbajnokságon 32-26-ra, a 2012-es szerbiai Eb-n 27-21-re verte a magyar csapatot. Legutóbb, Londonban azonban sikerült nyerni, az olimpiai negyeddöntőben egy felejthetetlen, kétszeri hosszabbítást követő 34-33 egy rossz sorozat megszakítását jelentette.

Ahhoz a mérkőzéshez képest a magyar csapatból tízen lépnek pályára kedden a mieinknél (Császár, Ilyés, Iváncsik, Lékai, Mikler, Mocsai, Putics, Schuch, Vadkerti és Zubai), míg az izlandiak 14 fős olimpiai keretéből szintén tízen játszanak ma is a válogatottban, hiányzik a már visszavonult Stefansson, a sérült Pettersson, valamint Ingimundarsson és Gudmundsson.

"A magyarok fizikailag erősebbek, mint a norvégok, komoly lövőik vannak. De Nagy László nagyon hiányzik” - nyilatkozta az izlandi sajtónak Aron Kristjansson szövetségi kapitány, aki elmondta, hogy a norvégok ellen megsérült kieli Aron Pálmarssonra számíthat a 18 órakor kezdődő mérkőzésen.

10:45
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Morales magabiztos

Március 22-én, majd másfél év kihagyás után Montereyben lép szorítóba a 37 éves Erik Morales, aki Jorge Paez Jr. ellen próbál győzni. Ugyan a hírek szerint a formája egyelőre nem túl meggyőző, Morales biztos a győzelmében: "Mindenem megvan ahhoz, hogy megnyerjem ezt a meccset. Elsősorban a rengeteg tapasztalatomra fogok majd alapozni. Paez kemény gyerek, aki szépen aprólékosan építgette fel a karrierét, de biztos vagyok benne, hogy egy jó felkészüléssel le fogom győzni őt. Tolucában edzek majd a fivéremmel, Diego Moralesszel együtt, Fernando Fernandez edző és Raul Robles erőnléti tréner kezei alatt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó kesztyűpartnereket sikerült majd szerződtetni, a felkészülésem tehát maximálisan jó lesz" - idézte Moralest a Profiboksz.hu portál.

10:50
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Babos egyesben elbúcsúzott

Babos Tímea két óra 37 perces találkozón 4:6, 6:4, 7:5-re kikapott a szlovák Anna Schmiedlovától, ezzel a tavalyi évhez hasonlóan az első fordulóban kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Babos a 42 perces első szettben több bréklebdához is jutott, és 6:4-gyel bizonyult jobbnak. A folytatásban elvesztette, majd visszavette adogatását, a második felvonás hajrájában azonban ismét a 19 éves kassai játékos brékelt, így 57 perc alatt kiegyenlített. A döntő szettben - amely előtt a játékosok a 41 fokos hőség miatt tíz perc pihenőt kaptak - Schmiedlova 3:0-ra, majd 5:2-re elhúzott, 5:3-nál két meccslabdája is volt, de Babos visszavette az elvesztett szervagémet. A következő játékban ismét mérkőzéslabdája volt ellenfélnek, ám a soproni teniszező 5:5-re felzárkózott. A szlovák 6:5-ös vezetésénél ismét meccslabdákhoz jutott, és összesítésben az ötödiket kihasználva végül megnyerte a maratoni csatát. A 11 kettős hibát ütött Babos 24 bréklabdájából mindössze ötöt használt ki. A 20 éves magyar játékos párosban a horvát Petra Marticcsal indul Melbourne-ben, első ellenfelük a Dominika Cibulkova, Yanina Wickmayer szlovák, belga duó lesz.

12:00
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Juhásznál Ribéry nyert

Juhász Rolandot nem lepte meg, hogy Cristiano Ronaldo nyerte el 2013-as teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabdát, noha nála nem szerepelt az első három között. A Videoton védője a válogatott csapatkapitányaként szavazott, és Frank Ribéryt, a Bayern München francia szélsőjét jelölte első helyre, Lionel Messit, a Barcelona argentin támadóját a másodikra, Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain svéd csatárát pedig a harmadikra.

12:12
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Húszmillió dolláros nyereség

Húszmillió dolláros (csaknem 4,4 milliárd forint) nyereséget hozott az észak-amerikai profi jégkorongliga számára a január elsején megrendezett Detroit Red Wings-Toronto Maple Leafs szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzés. A Sports Business Daily című lap beszámolója szerint a Detroit vonzáskörzetében lévő Michigan Stadionban megtartott alapszakasz-találkozó bevétele 30 millió dollár volt, a nyereség pedig 20 millió. A kanadai csapat büntetőlövéses győzelmével zárult összecsapást a helyszínen sportági világcsúcsnak számító 105 491 néző tekintette meg.

12:20
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

CR megnősült?

Nyelvbotlás vagy véletlen elszólás? Ezen rágódik az angol sajtó Cristiano Rolando hétfő esti beszéde után. Az Aranylabda-választás győztese a FIFA-gálán a könnyeivel küszködve mondott köszönetet mindenkinek, elsősorban csapattársainak, klubjának és a válogatottnak, majd barátainak, fiának és feleségének. A portugál 2010 óta él együttes az orosz modell Irina Shaykkal, de a pár házasságáról eddig még egyikük sem nyilatkozott.

13:01
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Gomes támogatja Pintért

Pintér Attila se azt nem tudja, ki ellen mutatkozik be, se azt, hogy júniusban melyik két erős válogatott lesz a magyar futballcsapat ellenfele. A szövetségi kapitány örül, hogy a Videoton edzője is támogatja - erről az MLSZ TV-nek nyilatkozott.

13:17
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Elhunyt Button édesapja

Vasárnap, 70 éves korában váratlanul elhunyt Jenson Button édesapja, John, aki franciaországi otthonában érte a halál. "Még várunk a megerősítésre, de az első jelek szívrohamra utalnak. John egy közeli barátja, aki vasárnap meglátogatta őt, értesült először a tragikus hírről" - közölte Button menedzsmentje.

13:30
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Görbiczék nagyon készülnek

Az alapszakasz első helye a tét a szerdai Győr-FTC csúcsrangadón a nőikézilabda-bajnokságban. Mindkét csapat 24 pontot gyűjtött 13 forduló alatt, mert ugyan a Fradi megnyerte a hazai párharcot, de aztán kikapott Dunaújvárosban.

"A mérkőzés nemcsak a Fradi miatt lesz nagyon kemény, hanem azért is, mert a világbajnokságról visszatérő játékosokkal mindössze 10 napja kezdtünk el újra együtt dolgozni. A csarnokunkban az előrejelzések szerint telt ház lesz, és most arra kérem a szurkolóinkat, hogy legyenek ők a nyolcadik játékos a pályán, szurkoljanak nekünk teljes erőbedobással!" - nyilatkozta Ambros Martín, az ETO edzője.

"Az egész csapat nagyon készül, hiszen szeretnénk visszavágni a szeptemberi vereségért. Jómagam kimaradtam abból a csatából, így most dupla erővel és elszántsággal lépek pályára" - tette hozzá Görbicz Anita. 

Az átépítés előtt álló Magvassy Mihály Sportcsarnokban ez lesz az utolsó bajnoki meccs, és a telt ház - kétezer néző - garantált.

13:44
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Kublina Pécsen

Újabb játékost szerződtetett a PEAC-Pécs nőikosárlabda-csapata, amely a szezon végéig szóló megállapodást kötött a kiváló lett centerrel, Ieva Kublinával. A 31 éves kosaras a 2012-2013-as idényben a török sztáregyüttesben, a Fenerbahcéban játszott, majd néhány hónappal ezelőtt térdműtéten esett át, s azóta Rigában edzett.

"Kublina a műtétje miatt három-négy hónapot hagyott ki, az ősszel nem volt csapata, s ezáltal nyílt lehetőségünk arra, hogy egy ilyen kvalitású, nagy tapasztalattal rendelkező játékost számunkra kedvező feltételekkel magunkhoz édesgessünk" - fogalmazott Mészáros Zalán, a PEAC-Pécs ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy erre más körülmények között valószínűleg nem lett volna esélyük.

Kublina sok csapatnál megfordult már pályafutása során, kétszer magyar együttesben is kosarazott. Tíz évvel ezelőtt a Miskolc játékosa volt, időben kicsit közelebbi történet a győri légióskodása: itt a 2010-2011-es szezonban Magyar Kupa-bronzérmet szerzett.

13:51
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Nadal egy szettje

A világelső spanyol Rafael Nadal csak egy szettet játszott, mivel a hazai közönségkedvenc Bernard Tomic combsérülés miatt feladta mérkőzésüket az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában. A top 10-es játékosok közül a szeptemberben hátműtéten átesett brit Andy Murray, illetve az argentin Juan Martin del Potro is továbbjutott. Szintén sikerrel vette az első akadályt a selejtező utolsó körében Fucsovics Mártont búcsúztató francia Vincent Millot.

Eredmények, 1. forduló (a 64 közé jutásért), férfiak:
Nadal (spanyol, 1.) - Tomic (ausztrál) 6:4-nál Tomic feladta
Murray (brit, 4.) - Szoeda (japán) 6:1, 6:1, 6:3
Del Potro (argentin, 5.) - Williams (amerikai) 6:7 (1-7), 6:3, 6:4, 6:4
Millot (francia) - Odesnik (amerikai) 7:5, 4:6, 6:7 (4-7), 6:1, 6:3

14:03
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Hrepka és Vaskó az MTK-nál edz

Hrepka Ádám és Vaskó Tamás is az MTK labdarúgócsapatánál edz, adta hírül a klub hivatalos honlapja. A két játékos edzéslehetőséget kért és kapott a klubtól és Garami József vezetőedzőtől. Vaskóval az esetleges további közös munkáról is tárgyalásban áll az MTK.

14:17
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Bolt megy Ostravába

Ismét - immár hetedik alkalommal - rajthoz áll Ostravában, a Golden Spike elnevezésű atlétikai versenyen Usain Bolt jamaicai sztársprinter. A június 17-i csehországi viadal szervezői ezt kedden jelentették be, azt azonban még nem tudják, hogy a hatszoros olimpiai és nyolcszoros világbajnok futó 100 vagy 200 méteren indul. A 27 éves Bolt idei célja - amint azt korábban jelezte -, hogy megdöntse az általa tartott 19.19 másodperces világcsúcsot 200-on.

14:22
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

AusOpen mindhalálig?

Több játékos is szóvá tette kedden az évszakhoz képest is nehezen elviselhető hőséget az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A kanadai Frank Dancevic első fordulós mérkőzése közben összeesett a pályán, és egy percre elvesztette az eszméletét, a kanadai Milos Raonic és spanyol Daniel Gimeno-Traver összecsapásán az egyik labdaszedő esett össze, és részesült orvosi ellátásban.

15:37
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Legendák veszik át a Milan irányítását

A SkySports és a Milannews.it szerint már csak órák kérdése, és a Milannál bejelentik, hogy a klub korábbi klasszisa, Clarence Seedorf lesz a menesztett Massimiliano Allegri vezetőedző utóda. A jelenleg a Botafogónál szereplő holland állítólag délután tart egy sajtótájékoztatót a klubjánál, ahol bejelenti, hogy távozik.

 

Több korábbi Milan-kedvenc lehet a segítője, Jaap Stam a védők, Hernan Crespo a csatárok edzője lesz, Seedorf pedig a vezetőedzői teendők mellett a középpályásokkal külön foglalkozik majd. A technikai igazgató állítólag a klub legendája, Paolo Maldini lesz.

 

Andrea Petagna visszatért a Milanhoz, a fiatal, nagy reménységnek tartott csatár a Sampdoriánál szerepelt kölcsönben, közben pedig a nyáron 10 millió euróért vett, de a gólokat finoman fogalmazva sem szállító Alessandro Matri kölcsönben a Fiorentinában folytatja.

16:31
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Szégyen, hogy nem adják a pólósok meccsét

"Szégyen!", "Katasztrófa" - kommentálta több horvát sajtóorgánum a tényt, hogy az olimpiai bajnok horvátok és a világbajnok magyar pólósok Világliga-meeccsét nem közvetíti a helyi - így a magyar - televízió sem.

A horvátok szerették volna közvetíteni a mérkőzést, de a sibeniki uszoda világítása annyira gyenge, hogy így megoldhatatlan az egyenes adás - írja a magyar pólószövetség hivatalos weboldala.

A horvát újságírók szerint azért is szégyen az elmaradt tv-közvetítés, mert más helyszínen is meg lehetett volna rendezni a találkozót.

17:07
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Holnap rajtol a budapesti műkori-Eb

"Nincs éremesélyesünk az Eb-n, de azt reméljük, hogy Forgó Kristóf és a Turóczi Dóra, Major Balázs jégtáncpáros is bemutathatja majd a kűrjét. Nem indul magyar műkorcsolyázó a szocsi olimpián, de úgy látom, a felnövekvő generációban vannak olyan tehetségek, akik révén négy év múlva ismét lesz olimpikonja a sportágnak" - mondta a holnap kezdődő budapesti műkorcsolya-Eb előtt Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke.

Sallak György, az MOKSZ főtitkára szerint minden készen áll a rajtra a Syma Csarnokban. "Teljesen felkészültünk. A jegyek értékesítése is jól áll, 70-80 százalékuk elkelt" - jelentette ki. A közmédia élőben 1200 percben számol be az Eb-ről.

A program
szerda:
női rövidprogram 10.30
ünnepélyes megnyitó 16.45
jégtánc rövidprogram (Turóczi Dóra, Major Balázs) 17.30

csütörtök:
férfi rövidprogram (Forgó Kristóf) 11.45
jégtánc kűr 18.25

péntek:
páros rövidprogram 13.30
női kűr 17.50

szombat:
férfi kűr 12.05

vasárnap:
páros kűr 11.00
gála 15.00

A címvédők:
férfiak: Javier Fernández (spanyol)
nők: Carolina Kostner (olasz)
páros: Tatyjana Voloszozsar, Makszim Trankov (orosz)
jégtánc: Jekatyerina Bobrova, Dmitrij Szolovjev (orosz)

17:14
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Ingyen vihető a románok sztárfocistája

Felbontotta a szerződését a francia labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Ajaccióval a 77-szeres román válogatott Adrian Mutu, aki így szabadon igazolhatóvá vált.

A klub kedden azt közölte, hogy közös megegyezéssel szüntették meg a támadó szerződését, s hozzátette, hogy a szintén román Stefan Popescu ugyancsak elhagyta az együttest.

A 35 éves Mutu az előző szezonban 11 góllal segítette az Ajacciót, amely neki köszönhetően is maradt az élvonalban. A csatárnak ebben az idényben már nem ment olyan jól a játék, kilenc meccsen maradt eredménytelen. Decemberben közölte, hogy januárban elhagyja az Ajacciót és hazájában, a Petrolul Ploiestinél folytatja majd pályafutását.

A botrányairól, illetve doppingvétségeiről elhíresült futballistát tavaly ősszel örökre kitiltották a válogatottból, mivel a görögök ellen elveszített világbajnoki pótselejtezős párharc után - amelyre nem hívták be a keretbe - az egyik közösségi oldalon kifigurázta Victor Piturca szövetségi kapitányt.

17:25
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Várjuk a télies időjárást

A szokatlanul enyhe, csapadékmentes időjárásra való tekintettel elhalasztják a szervezők az eplényi Nordica Síarénába, január 19-re meghirdetett Snow Day elnevezésű sportnapot.

A Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület január 19-én, ötödik alkalommal rendezte volna az eseményt, 2013 után, idén is a nemzetközi World Snow Day-hez csatlakozva.

"A rendezvényt nem mondjuk le véglegesen, egyelőre elhalasztjuk, várjuk a télies időjárást. Az új időpontról a meteorológiai előrejelzések és a várható időjárás függvényében adunk majd tájékoztatást!” - fogalmazott Barbai Áron ötletgazda-főszervező.

17:37
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Nem focizik többé a Liverpool BL-győztese

Bejelentette visszavonulását a volt spanyol válogatott labdarúgó, Luis Garcia, aki az FC Liverpool tagjaként Bajnokok Ligáját nyert 2005-ben.

A 35 éves középpályás - aki az utóbbi időben Mexikóban légióskodott - kedden, a honlapján közölte, hogy befejezi a pályafutását.

A nemzeti együttesben 20-szor pályára lépett Luis Garcia a Vörösökön kívül az FC Barcelonában, az Atlético Madridban és a Panathinaikoszban is szerepelt. A 2004/05-ös BL-menetelés alkalmával a Juventus és a Chelsea ellen is gólt szerzett, majd végigjátszotta az AC Milan elleni emlékezetes döntőt, amelyben a Liverpool 0-3-ról egyenlítve végül 11-esekkel győzött.

17:44
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Messi: Nem tudtam a focira koncentrálni

Lionel Messi szerint Cristiano Ronaldo megérdemelten nyerte meg az Aranylabdát, ő pedig nem igazán tudott az idén a focira koncentrálni. "Sokat voltam sérült, és emellett számos olyan dolog történt, ami miatt nem tudtam teljesen a játékra koncentrálni. A családommal több probléma is volt, az emberek sokat pletykáltak rólunk, 2013 nem az én évem volt. Remélem, hogy 2014-ben minden ilyen negatív dolog elkerül majd, és a sérülések sem hátráltatnak majd. Már az hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen gyengébb idény után itt lehettem az első háromban. Cristiano megérdemelten nyert, ehhez kétség sem férhet, az elmúlt évben ő volt a legjobb."

Ronaldo, Messi és Ribéry a gála előtti sajtótájékoztatón Forrás: MTI/EPA/Steffen Schmidt

Ha a szakújságírókon múlik, Cristiano Ronaldónak még várnia kellett volna a második Aranylabdájára, a játékostársak és az edzők azonban elég nagy arányban szavaztak mellette. Minden részlet a szavazásról ide kattintva.

Közben Michel Platini, az UEFA elnöke kifakadt, szerinte megváltozott az Aranylabda-szavazás. "Csalódott vagyok Franck Ribéry miatt, mindent megnyert, mégsem kapta meg a díjat, ahogy példéul 2010-ben Xavinak vagy Iniestának kellett volna megkapnia. Úgy tűnik, hogy többé nem erről szól a történet, valami megváltozott, mióta a FIFA-hoz került az Aranylabda."

18:12
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Megvan a Milan új edzője

Biztossá vált, hogy Clarence Seedorf váltja Massimiliano Allegrit. "Abbahagyom az aktív játékot. Ez a másfél év, amit itt töltöttem, nagyon sokat segített a következő lépésemben, ami a Milan edzői feladata" - jelentette be a Botafogótól távozó holland.

Ahogy korábban megírtuk, valószínűleg Jaap Stam és Hernan Crespo lesz a segítője a Milannál, ahol Paolo Maldinit nevezhetik ki technikai igazgatónak.

18:49
2014. január 14.
Vágólapra másolva!

Sejtettük, hogy Hitzlsperger meleg

Pavel Pogrebnyakot nem érte váratlanul, hogy az 52-szeres német válogatott focista, Thomas Hitzlsperger bejelentette, hogy meleg. "Nagyon tisztelem Thomast, mint futballistát, nagyszerű csapatkapitány volt. Nem fogok hazudni, az, amit a minap a sajtó nyilvánossága elé tárt, engem nem ért váratlanul. Sejtettük, hogy meleg" - mondta a Sovetskiy Sport Futball hetilapnak az orosz csatár, aki 2009 és 2012 között a Stuttgart játékosaként csapattársa volt Hitzlspergernek.