Őrülten veszélyes jelenet: hatalmas hasast ugrott az atléta a budapesti vb-n - videó

athletics Horizontal
Jamaica's Carey Mcleod competes in the men's long jump final during the World Athletics Championships at the National Athletics Centre in Budapest on August 24, 2023. (Photo by Antonin THUILLIER / AFP)
Vágólapra másolva!
A férfi távolugrás döntőjének harmadik sorozatában a jamaicai Carey Mcleodnak megcsúszott a lába az elugrás pillanatában, így hassal érkezett a homokba.

A Nemzeti Atlétikai Központ teljes közönségét megdöbbentette Mcleod ugrása, amely után fájdalmas arccal feküdt el a homokban.

Mint a lassítás alapján kiderült, minden bizonnyal egy megcsúszás miatt érkezett ennyire különösen a távolugrógödörbe.

Mcleod korábban egy 827 cm-es ugrással biztosította a helyét a legjobb nyolc között, és nem is sérült meg túlságosan, így tudta folytatni a versenyt.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.