Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A nőikézilabda-NB I rájátszásában a Cornexi egy góllal alulmaradt hazai pályán az FTC-vel szemben. A férfiaknál a Magyar Kupában a Szeged idegenben verte az Ózdot, a Hajdúböszörmény pedig ikszelt a Cegléddel. A Handball-Magazin című szaklap olvasói Alfred Gislasont, az SC Magdeburg férficsapatának trénerét választották az elmúlt év legjobb edzőjének Németországban.

A nőikézilabda-NB I rájátszásában az 1-6. helyért:
Cornexi-Alcoa - FTC 26-27 (15-16)

A férfikézilabda-Magyar Kupa negyeddöntőjének eredményei, 1. mérkőzések:
Ózd - Szeged 13-32 (8-14)
Hajdúböszörmény - Cegléd 26-26 (14-14)

Gislason a legjobb Németországban

A Handball-Magazin című szaklap olvasói Alfred Gislasont, az SC Magdeburg férficsapatának trénerét választották az elmúlt év legjobb edzőjének Németországban. Az izlandi szakember vezette együttes 2001-ben, története során először, megnyerte a bajnokságot és elhódította az EHF-kupát is. A Magdeburg ebben az idényben eddig a Bajnokok Ligája elődöntőjéig jutott, ahol az első mérkőzésen 29-19-re leiskolázta a dán Kolding IF-et, a visszavágót szombaton rendezik.

A továbbjutó a Veszprém-Portland San Antonio párharc győztesével találkozik a fináléban. A magyar együttes nyolcgólos előnnyel várja a vasárnapi, spanyolországi második találkozót.

Ajánlat:

A nőikézilabda-NB I felsőházi állása

Mindent egy helyen az Eb-ről