Vágólapra másolva!
A bajnokság negyedik-ötödik helyének megszerzését tűzte ki célként a klubvezetőség a Pestszentlőrinc-Elektromos-Rév-Airport férfikézilabda-csapata számára.

Az előző idényben szerepelt együttesből Novák András kapus és Jakab László irányító Csömörre távozott, helyettük a szlovák Michal Melus, valamint az Elektromosban nevelkedett, de legutóbb Szegeden játszó Józsa Máté érkezett, s visszatért a bajnoki rájátszás során a spanyol Arrate csapatához kölcsönadott korábbi gólkirály Frey János is. A csapat meghatározó tagja lehet az olimpiai negyedik helyezett Harsányi Gergely, valamint a csapatkapitány, Forgács Gyula - derült ki a hétfői sajtótájékoztatón.

Komoly erősítést remél a vezetés Lendvay Pétertől, az 57-szeres válogatott, világbajnoki hatodik és olimpiai negyedik helyezett játékostól is, aki az elképzelések szerint a keresztszalagműtétje utáni rehabilitációt követően kapcsolódik be a munkába, és várhatóan a rájátszás során léphet majd pályára. Az irányító 1991 és 2001 között szerepelt az Elektromosban, legutóbb pedig Spanyolországban, a Vigo együttesében játszott. Az athéni játékokon a franciák elleni olimpiai csoportmérkőzésen sérült meg.

A Pestszentlőrinc-Elektromos-Rév-Airport a Lőrinci Sportcsarnokban fogadja majd az ellenfeleit, de a nagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzéseit az Elektromos Csarnokban játssza.