Vágólapra másolva!
A ceglédi kézilabdagálán a Ferencváros 35-28-ra nyert a Vasas ellen. A több játékosát is elbúcsúztató zöld-fehérek könnyed játékkal köszöntek el szurkolóiktól.

Eredmény:
Budapest Bank-FTC - Vasas-Invitel 35-28 (16-15)
Cegléd, 700 néző
v.: Hargitai, Markó
legjobb gólszerzők: Szucsánszki 7, Zácsik 6, illetve Horova 4, Nagy K. 4.

A találkozó mindkét csapat számára az utolsó volt az idei szezonban, s a Vasasnál Mocsai Lajos, míg a zöld-fehéreknél Németh András, Tóth Tímea, Kirsner Erika, Katerina Mravikova négyes részére számított búcsúmérkőzésnek. Az összecsapásra szép számú Fradi szurkolótábor érkezett, mely otthonos hangulatot teremtett a ceglédi csarnokban.

Tóth és Kirsner összjátéka után egy sikertelen kínai figurával indult a találkozó, és a későbbiekben sem volt hiány a látványos megoldásokban. Felváltva vezettek a csapatok, aztán a tizenötödik perctől Németh András azokat a játékosait is pályára küldte, akik kevesebb lehetőséget kaptak a bajnokság során. Ennek ellenére egygólos ferencvárosi vezetéssel zárult az első harminc perc (16-15).

A félidőben sem unatkoztak a nézők, mivel a pihenő játékosok a helyi utánpótlás reménységeivel játszottak bemutatómérkőzést. A második játékrészben már egyik csapat sem törődött a védekezéssel, így potyogtak a gólok mindkét oldalon.

Továbbra is a látványos játékelemek domináltak, bár voltak olyan időszakok, amikor mindkét gárda igazán odatette magát. A hajrában kidomborodott a két együttes közti különbség, s végül a ferencvárosiaknak sikerült szebben búcsúzniuk (35-28). A lefújás után a zöld-fehér szurkolók fél órán keresztül éltették a bajnokcsapat tagjait.