Vágólapra másolva!
A klub hivatalos honlapja szerint az UTE egykori legendás játékosa, Pék György lesz az élvonalbeli jégkorongcsapat vezetőedzője. A szakember Ivan Dornictól veszi át az irányítást, segítője Baróti Zsolt lesz.

Pék György a nyolcvanas évek legendás újpesti csapatának oszlopos tagja volt, ötször nyert magyar bajnoki címet lila-fehér színekben (1982, 1983, 1986, 1987, 1988), a magyar válogatott szerelését 211 alkalommal öltötte magára.

Pályafutása végeztével Újpesten vállalt edzői munkát, az ő nevelésének is számít Kovács Csaba, Gröschl Tamás, Szajbert Krisztián, Borbás Gergely, Hetler Ádám, Sájevics András.

Hosszabb kihagyás után a 2006-2007-es szezonban tért vissza a kispadra, s előbb a magyar junior jégkorong-válogatott (akikkel a 2006-os, decemberi vb-n feljutott a divízió I-es osztályba, majd egy évre rá bent is maradt), majd 2007 februárjától az Újpesti TE junior csapatának edzője lett.

Az új szakvezető 1+1 éves szerződést kötött a klubbal.

A csapattal kapcsolatban egyelőre csak távozókról lehet beszámolni: a légiósok közül elszerződött Anton Lezo (Zaglebie Sosnowiec), Jiri Mocek (Banska Bystrica), Stanislav Skorvanek (Zilina), Kamil Gonda (Spisská Nová Ves), Robert Cop (Miskolc?), Tomas Matula, Juraj Senko és Daniel Mracka.

Papp Viktor a Dab.extra.hu ajánlatát fogadta el, Szajbert Krisztián és Szirányi Bence pedig az Érsekújvár és a Bp. Stars egyesüléséből létrejött NZ-Stars együttesét erősíti a jövőben.