Vágólapra másolva!
Papp László lett a Budapest Bank férfikézilabda-ligában szereplő Komló vezetőedzője. A klubhoz sok szállal kötődő új tréner Füzesi Ferenctől veszi át a szakmai munka irányítását. Megbízatása az idény végéig szól.

A Komló jelenleg az utolsó előtti a 14 csapatos NB I-ben, 16 mérkőzéséből kettőt tudott megnyerni. Cél a bennmaradás, pénzügyi okok miatt azonban a 19 fős keret 14-esre szűkül.

"Nem nagyon számítottam a felkérésre, de amikor Hoffmann György megkeresett, hogy szükség lenne a munkámra, nem sokat vacilláltam" - mondta a tréner a Baranya megyei Online kérdésére. "Persze annak, aki huszonvalahány éve itt van ennél a klubnál, nem nagyon kell gondolkodnia."

Papp László korábban maga is szerepelt a csapatban, majd 2004 nyarától 2007 februárjáig volt már a Komló vezetőedzője. Később az utánpótlás együtteseknél dolgozott.

"Célunk a bent maradás, de hozzá kell tennem, hogy most már bravúrokra lesz szükség. A riválisokkal, a Győrrel, a Mezőkövesddel és a Csurgóval is idegenben játszunk. És persze nagyon sok függ attól is, hogy milyen lesz egyáltalán a játékoskeretünk" - fogalmazott a régi-új edző.