Vágólapra másolva!
Nagy László és Marco Oneto mellett szinte biztos, hogy a szintén Barcelonában játszó Cristian Ugalde is az MKB Veszprémhez igazol. A balszélső szerint Nagy vissza szeretne térni Magyarországra.

"Szeretnék Veszprémbe igazolni, mert nagyon jó kihívásnak tartom. Egy új projekt van születőben Antonio Carlos Ortegával, és a többi új igazolással" - mondta az [origo]-nak a 24 éves, hetvenkétszeres spanyol válogatott, Cristian Ugalde. A balszélsőnek lejár a szerződése, így Nagy Lászlóval ellentétben csak az MKB Veszprémmel kell megegyeznie.

"Szinte biztos, hogy Veszprémben folytatom. Nagyon remélem, hogy minden rendeződik, ami eddig nem. Ortega gyorsan meggyőzött, és remélem minél előbb odakerülhetek" - jelentette ki Ugalde. Azt is mondta, hogy a minimális célja az, hogy a Veszprémmel bejussanak a Bajnokok Ligája négy legjobb csapata közé, azaz a Final Fourba.

Az egyszeres Bajnokok Ligája-győztes Ugalde arról is beszélt, hogy nagyon tetszik neki a veszprémi atmoszféra és szimpatikusak a szurkolók. A spanyol szélső azt is mondta, nagyon reméli, hogy a következő szezonban is együtt játszhat Nagy Lászlóval, ami szerinte csak a két klubon múlik. "Remélem sikerül megállapodniuk" - mondta.

"Úgy tudom, nagyon szívesen visszatérne Magyarországra" - jelentette ki Ugalde, aki már hét éve együtt játszik Naggyal, és jó barátjának tartja. Ugalde Nagy László és a múlt héten hivatalosan is bejelentett igazolás, a chilei Marco Oneto mellett a Veszprém harmadik barcelonai igazolása lehet.