Vágólapra másolva!
Megtalálta élete legnagyobb szerelmét Dariusz Michalczewski, az Universum Box Promotion lengyel félnehézsúlyú világbajnoka. A Tigris szívét egy 29 éves szépség, Patrizia hódította meg.

"Szerelem volt ez első látásra" - mesélte el találkozásuk történetét Patrizia a Bild című német lapnak. "Egy hamburgi diszkóban futottunk össze. Nem ismertem őt, azt sem tudtam, hogy bokszoló. Nagyon hangos és nyílt volt, bevallom, nem találtam őt annyira jónak. A második találkozás azonban teljesen más volt, egy helyes, sármos férfi jött a randira. Aztán megismertem, s megtudtam, micsoda jó szíve van. Egyszer egy gitáros pénzt kért tőle, hogy tudjon sört venni. Tigris adott neki."

A 29 éves, 165 centiméter magas, 50 kiló súlyú hölgy természetesen ott volt a legutóbbi, Braunschweigben rendezett bokszgálán, ahol Dariusz 22. alkalommal védte meg a WBO félnehézsúlyú övét, miután a 10. menetben technikai KO-val győzött a jamaicai Richard Hall ellen.

Lennox Lewis nősülni készül/sport/egyeni/boksz/20020903lennox.html

"Nem néztem meg a meccset, nem akartam látni, ahogy Dariusz vérzik. A győzelem után rövid ideig a VIP-partin maradtunk, aztán hazamentünk ünnepelni. Teljesen egyedül. A mérkőzés előtt mindig a sport a fontos, nagy koncentrációt igényel. Utána viszont már egymáséi vagyunk, iszunk, néha túl sokat is" - mondta Patrizia , majd hozzátette: nagyon büszke barátjára, akivel együtt élnek Michalczewski sopoti, 150 négyzetméteres házában.