Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicskót megdöbentette, hogy David Haye a testvére helyett inkább Nyikolaj Valujevvel bokszol. Az ukrán világbajnok alaposan leszólta Haye-t, aki szerinte arra sem volt képes, hogy személyesen mondja le a meccset.

"Davidnek mindig is nagy szája volt, és a saját gyártmányú pólóival próbált minket nevetségessé tenni. Kétszer is lehetősége lett volna a ringben bizonyítani ellenünk, de mindkétszer elmenekült a kihívás elől" - mondta a fiatalabb Klicsko, aki eredetileg június 20-án bokszolt volna Haye-jel, de az összecsapás elmaradt az angol kihívó sérülése miatt.

Ezt követően került szóba egy szeptemberi meccs, amelyen Haye már Vitalij Klicskóval bokszolt volna, a múlt héten azonban úgy döntött, inkább a kevesebbre taksált Nikolaj Valujevvel száll szembe november 7-én, a WBA világbajnoki címéért.

"A könnyebb utat próbálja meg végigjárni Valujev ellen. A szememben Haye egy tapasztalatlan kiskölyök, aki megijedt a saját árnyékától. Kétségtelen, hogy a testvérem négy meneten belül kicsapta volna a ringből" - ismertette a maga verzióját Haye döntésének okairól Vlagyimir Klicsko.

www.profiboksz.hu