Vágólapra másolva!
A volt világelső orosz Marija Sarapova nyerte az egyesült államokbeli Memphisben zajló, keménypályás tenisztorna női versenyét, miután a fináléban két sima szettben megverte a selejtezőből indult svéd Sofia Arvidssont. Sarapova pályafutása során 21. alkalommal bizonyult a legjobbnak WTA-viadalon. A férfiaknál amerikai házidöntő lesz: a hatodikként rangsorolt John Isner és a nyolcadik kiemelt Sam Querrey jutott a fináléba.

eredmények, nők (220 ezer dollár összdíjazás), döntő:
Sarapova (orosz, 1.) - Arvidsson (svéd) 6:2, 6:1

férfiak (1,2 millió dollár), elődöntő:
Isner (amerikai, 6.) - Petzschner (német) 7:5, 4:6, 6:3
Querrey (amerikai, 8.) - Gulbis (lett) 6:3, 6:4

Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer és honfitársa, a másodikként rangsorolt Juan Carlos Ferrero vívja a döntőt a 475 ezer dollár összdíjazású, Buenos Aires-i, salakpályás férfi versenyen.

eredmények, negyeddöntő:
Ferrer (spanyol, 1.) - Andrejev (orosz, 6.) 7:5, 6:2
Monaco (argentin, 4.) - Zeballos (argentin, 8.) 7:5, 6:1

elődöntő:
Ferrer (spanyol, 1.) - Montanes (spanyol, 5.) 6:1, 6:1
Ferrero (spanyol, 2.) - Monaco (argentin, 4.) 6:2, 7:6 (9-7)

Michael Llodra nyerte az 512.750 euró összdíjazású marseille-i keménypályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két játszmában nyert honfitársa, Julien Benneteau ellen. A 29 esztendős Llodra idei első, pályafutása negyedik ATP-tornáját nyerte meg egyesben.

eredmény, döntő:
Llodra (francia) - Benneteau (francia, 8.) 6:3, 6:4

Czink Melindát az ötödik helyen emelték ki a hétfőn kezdődő, Kuala Lumpur-i, 220 ezer dollár összdíjazású női viadal szervezői.

A WTA honlapja szerint a világranglistán jelenleg 44. magyar játékos első ellenfele - a 16 közé jutásért - a szabadkártyával induló, kínai Jen Ce (333.) lesz. Marosi Katalin a selejtezőben próbálkozik a malajziai, keménypályás viadalon, míg Arn Gréta a mexikói Acapulcóban, salakon indul a kvalifikációban.

Kiesett Dubajban a Czink-verő Pennettahttp://heyholetsgo.hu/cikk/most/572-dubaji-kiesett-a-czink-vero-pennetta-wozniacki-es-kuznyecova