Vágólapra másolva!
Nem osztja bátyja véleményét a WBO, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko, szerinte éppen a megfelelő időpontba áll ki az orosz Alekszandr Povetkin ellen. David Haye-ből viszont már elege van.

Vitalij Klicsko egy korábbi nyilakozatában azt mondta, hogy öccse következő ellenfelének, Alekszandr Povetkinnek nem ártana még néhány meccs, mielőtt Vlagyimir ellen szorítóba lép.

Az ifjabb Klicsko azonban nem osztja bátyja véleményét Povetkinről.

"Volt elég meccse Alexandrnak az elmúlt két évben. Sok idő telt el azóta, hogy majdnem összejött a közös meccsünk. Már harminc éves, nincs értelme tovább várnia. Emiatt úgy gondolom, megfelelő időpontban jön ez a mérkőzés és Alekszandr méltó ellenfél lesz."

A két bokszoló összecsapására szeptember 11-én kerül sor Frankfurtban.

Vlagyimirt a David Haye-ügyről is megkérdeztek:

"Az igazat megvallva, unom már Haye-t. Egyáltalán nem érdekel. Megadtam neki a lehetőséget, hogy összecsapjunk, ő pedig visszautasította. Rá kell hát hagyni, hadd törje csak a fejét a saját jövőjén - mondta az ukrán bokszoló.

A WBA brit világbajnoka többször is bejelentette, hogy megküzdene bármelyik Klicskóval, amikor azonban konkretizálódott egy mérkőzés, sérülésre hivatkozva visszalépett.

www.profiboksz.hu