Vágólapra másolva!
Március 19-én karriere újabb mérföldkövéhez érkezik a korábbi amatőr bokszbajnok, Odlanier Solis, aki a WBC-címvédő Vitalij Klicsko ellen a profiknál is felérhet a csúcsra.

A kubai bunyós tudását senki nem kérdőjelezi meg, kondícióját és edzettségét azonban rendszeres kritikák érik. Solis egy interjú során hosszabban kifejtette, mit gondol ezekről a bírálatokról és a világbajnoki címmérkőzésről: "Úgy tűnik, mindenki a súlyommal van elfoglalva és kétségbe vonják, hogy rendesen edzek-e. Minden nap végzek hasizom edzéseket, valójában több felülést csinálok, mint akármelyik másik bunyós, akit csak ismerek."

"A kondíciómnak a meccs éjszakáján kell megfelelőnek lennie, nem pedig a posztereken. Nehézsúlyú világbajnok akarok lenni, nem címlaplány. Lehet más bunyósoknak az enyémnél kockásabb hasa, ha az én karrierem sikeresebb, mint az övék. Mikor az olimpiai bajnokságért, vagy amatőr világbajnokságért küzdesz, a legjobbakat kell legyőznöd, hogy te legyél az első. Ha körülnézek a jelenlegi nehézsúlyúak között azt látom, hogy amatőrként már legyőztem nagy részüket" - fejtegette Solis lendületesen.

www.profiboksz.hu