Vágólapra másolva!
Megkerült Pete Sampras tavaly ellopott trófeáinak és díjainak jelentős része. A tizennégyszeres Grand Slam-győztes teniszező díjait tartalmazó ládákat egy Los Angeles közelében lévő kórházban találták meg.

Sampras december 9-én jelentette be, hogy egy Los Angeles-i közraktárból - melynek szolgáltatását költözködése idejére vette igénybe - elvitték a relikviákat. Akkor egyben annak a reményének adott hangot, hogy visszaszolgáltatják neki az eltulajdonított tárgyakat, melyek pályafutását fémjelzik.

A Los Angeles Times híre szerint a 2003-ban visszavonult Sampras ügyvédjét egy kollégája kereste meg azzal, hogy ügyfelei visszaadnák az érmeket és díjakat, amennyiben Sampras elállna a pertől. A relikviákat tartalmazó ládákat végül Los Angeles közelében, Marina del Rey egyik kórházában találták meg.

Sampras 14 Grand Slam-trófeája közül csak egy tűnt el, ám lába kelt a 64 ATP-tornagyőzelemért járó serlegek nagy részének, valamint a két Davis-kupa-sikerért és a hat, év végi elsőségért járó díjnak. Arról nem szól a friss hír, hogy ezek közül melyek nem kerültek elő.