Vágólapra másolva!
December tizedikén a korábbi cirkálósúlyú világelső, az elmúlt meccsein viszont inkább pontozásos győzelmekkel araszoló Jean-Marc Mormeck lesz a nehézsúly WBA/WBO/IBF bajnok Vlagyimir Klicsko ellenfele. Az ukrán egyáltalán nem akart Mormeckkel bokszolni, de nem volt más megoldás.

Klicsko edzője, Emanuel Steward nem túl boldog a választás miatt: "Vlagyimir nagyon szeretne Amerikában bokszolni, de egyszerűen nem talál ellenfelet. Említettem ezt Henry Ramireznek, Arreola edzőjének, aki azt mondta, 2012 előtt nem akarnak Vlagyimirrel bunyózni. Majdnem mindenkivel ez volt a helyzet. Ő a bajnok, de nem akarnak bokszolni ellene. Így kötött ki Mormecknél. Azt mondta nekem, hogy egyáltalán nem akar Mormeckkel bokszolni, de más nem akar kiállni ellene."

"Én Arreolával akarom bunyóztatni őt, hiszen egyrészt ez jó lehetőség lenne, hogy ismét az USA-ban bokszoljon és adjon valamit az ottani rajongóinak, másrészt szerintem a mexikóinak megvan a mérete és spiritusza ahhoz, hogy végre kimozdítsa Vlagyimirt a komfortzónájából. Eddig simán megvert mindenkit úgy, hogy szinte csak a balegyenesét használta. Chris végre harcra késztetné" - magyarázta Steward.

Profiboksz.hu