Vágólapra másolva!
A Bokszvilágszövetség (WBA) korábbi nehézsúlyú profiboksz-világbajnoka, David Haye abban reménykedik, Vitalij Klicsko állja a szavát, és kiáll még ellene. A brit szerint az ukrán csalódást keltett Manuel Charr ellen, és szégyellnie kellene magát a teljesítménye miatt.

"Csalódást keltő teljesítményt nyújtott Vitalij, nagyon szeretnék kiállni ellene és kiütni őt. Rengeteg rés van a fedezékén, szerintem hat menetet sem bírna ki ellenem. Borzalmasan bokszolt, szégyellnie kellene magát érte" - jegyezte meg Klicsko szombati, Manuel Charr elleni címvédését követően David Haye.

Az ukrán a negyedik menetben TKO-val győzött, miután német ellenfele szemöldöke felrepedt, és a vérzés miatt nem folytatatta a mérkőzést.

Haye emlékeztetett arra, hogy Bernd Boente, a Klicsko testvérek menedzsere azt mondta, ha legyőzi Dereck Chisorát, akkor bokszolhat Vitalij ellen.

"Részemről a munkát elvégeztem, remélem, Vitalij tartja a szavát, és megküzdünk. Ez lenne a legnagyobb mérkőzés Németországban. Sőt, minden idők egyik legnagyobb csatája" - idézte a Profiboksz.hu Haye-t.