Vágólapra másolva!
Az MTK kajak-kenu szakosztályánál attól tartanak, hogy Fábiánné Rozsnyói Katalin edző távozásával a klub elveszíti az olimpiai ezüstérmes versenyzőit is.

A mesteredző csütörtökön nyilatkozta azt, hogy az MTK-nál megalázták, egyoldalúan játszadoztak vele, és mivel tíz havi fizetéssel tartoznak neki, elhagyja a csapatot.

"Bár nem én tárgyaltam Kati nénivel, tudom, hogy a klub tartozik neki és a versenyzőknek is" - reagált az MTI megkeresésére Rajna András, az MTK kajak-kenu szakosztályának vezetője. "Az ígéret szerint december végéig rendezi az adósságokat az egyesület, és emellett volt, van egy szerződésajánlat is az érintettek részére, amely véleményem szerint egy jó ajánlat, de úgy látszik, Kati néninél eddig tartott a türelem."

Rajna András hozzátette: nagyon sajnálja, hogy így alakultak a dolgok, az MTK kajak-kenu szakosztályának hatalmas érvágás az, hogy Fábiánné távozik. "Különösen úgy, hogy szerintem a fiúk, azaz a Londonban ezüstérmes Kulifai Tamás, Tóth Dávid és Pauman Dániel is vele tartanak majd. Ha így lesz, nem marad felnőtt versenyző a szakosztályban" - mondta. Hangsúlyozta ugyanakkor: drukkol a három kajakosnak, hogy együtt maradjanak, és a jövőben is sikeresek legyenek.