Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Bár az egymás elleni meccsük felvezetése alatt rendesen osztotta egymást, mostanra szent a béke a két félnehézsúlyú bokszoló, Chad Dawson és Bernard Hopkins között.

Április 28-án ismét félnehézsúlyú világbajnok lett Chad Dawson, méghozzá a legendás WBC-bajnok Bernard Hopkins legyőzésével. A két bunyós között a két meccsüket megelőzően, illetve a mérkőzések alatt izzott a levegő, ám Dawson szerint ez már a múlté.

"Meg kellett beszélnünk a dolgokat a meccs után. Szerintem most már tiszteljük egymást. Az első meccs és a visszavágó felvezetésében sok olyan dolog elhangzott, ami nem biztos, hogy tetszett a közvéleménynek. Nem igazán bírtuk egymást.

Az emberek valószínűleg azt gondolták, hogy egymás legnagyobb ellenségei vagyunk, de igazság szerint a mérkőzés után leültünk dumálni, és azt kell, hogy mondjam, ő egy nagyszerű fazon. Nagyon megtisztelő volt egy ekkora legendával beszélgetni, mint Bernard Hopkins. Remek embernek tartom, és remélhetőleg ő is ezt gondolja rólam. Azt hiszem, most már tiszteljük egymást, illetve azt is, amit elértünk azon az estén".

www.profiboksz.hu

Mindent egy helyen az Eb-ről