Misztikus árnyak a Roland Garroson

TOPSHOTS-TENNIS-FRA-OPEN-MEN TOPSHOTS The shadow of a plane shaped camera appears on the court as Serbia's Novak Djokovic waits for a service of Germany's Philipp Kohlschreiber during their French Tennis Open round of sixteen match at the Roland Garros st
TOPSHOTS The shadow of a plane shaped camera appears on the court as Serbia's Novak Djokovic waits for a service of Germany's Philipp Kohlschreiber during their French Tennis Open round of sixteen match at the Roland Garros stadium in Paris, on June 3, 2013. AFP PHOTO / MARTIN BUREAUMARTIN BUREAU/AFP/Getty Images ORG XMIT: 164392260
Vágólapra másolva!
Több szurkoló megdöbbenve fedezte fel egy repülő árnyékát hátrafelé haladni a Roland Garros salakos pályáin, míg néhány játékost egyszerűen  csak bosszantott.

Andy Murray zsörtölődve és idegesen fogadta a Garros első napjaiban a pálya felett elhúzó repülő árnyékát. Később Roger Federer meccsén, majd a Serena Williams-Sloane Stephens találkozón is megismétlődött mindez.

A szurkolók egy része viszont nem a suhanó árnyékon akadt ki, inkább azon, hogy visszafelé halad a repülő.

Nos, a misztikum végül megoldódott: a torna egyik támogatója feszített ki pár drótot a pálya fölé, azon halad egy repülő modellje.

Nem teljesen öncélú a produkció: a gép egy kamerát visz, amely a pályán történteket pásztázza. Nem rossz marketingfogás, de arra talán lehetne figyelni, hogy a játékosokat ne zavarja.