LeBron James az HBO-nak forgat filmet Aliról

Sports Illustrated Sportsperson of the Year Ceremony 2016 GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
NEW YORK, NY - DECEMBER 12: LeBron James speaks onstage during the Sports Illustrated Sportsperson of the Year Ceremony 2016 at Barclays Center of Brooklyn on December 12, 2016 in New York City. Slaven Vlasic/Getty Images for Sports Illustrated/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA-sztár lesz az egyik producere a több részesre tervezett dokumentumfilmnek, amit egy hollywoodi sztárrendező jegyez majd.

LeBron James cégén, a Spring Hill Entertainmenten keresztül lesz az egyik producere annak a több részesre tervezett dokumentumfilmnek, ami a valaha volt legnagyobb bokszolóról, Muhammad Aliról fog szólni.

Az HBO közleménye szerint az archív felvételekkel színesített dokumentmfilm „bemutatja majd Ali legnagyobb győzelmeit, visszatéréseit, és egészen bensőséges portrét fest majd egy emberről, aki újra és újra megharcolt azért, hogy elérje az álmait."

Muhammad Ali Documentary, From Antoine Fuqua, LeBron James and Ali Family, a Go at HBO

A rendezői székbe az az Antoine Fuqua fog ülni, aki olyan filmeket jegyzett, mint a Kiképzés, az Orvlövész, vagy legutóbbi, a profi boksz világában játszódó Mélyütés című munkája.

A Cleveland Cavaliers sztárja hosszú ideje nagy rajongója volt a június 3-án meghalt ökölvívó legendának, a közelmúltban például 2,5 millió dollárt adományozott a Smithonian Múzeumnak egy Aliról szóló kiállítás létrehozására.