Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Roger Federer gondolni sem mer a Roland Garros-győzelemre

Roger Federer tenisz Roland Garros
Roger Federer (Sui) competes during the Roland-Garros 2019, day 8, on June 2, 2019, Roland Garros Stadium, Paris, France. Photo Philippe Millereau / KMSP (Photo by PHILIPPE MILLEREAU / KMSP / KMSP via AFP)
Vágólapra másolva!
Roger Federer szerint nem játszik elég jól ahhoz, hogy bármi esélye legyen megnyerni a francia nyílt teniszbajnokságot.

A 20-szoros Grand Slam-győztes svájci sztár kedden a genfi salakpályás torna első fordulójában három játszmában kikapott az ATP-rangsorban 75. spanyol Pablo Andujartól, így nem sikerült túl jól a visszatérése.

tette fel a költői kérdést Federer, aki a döntő szettben 4:2-es előnyben is volt, ám ezt követően sorozatban négy játékot veszített.

jelentette ki a svájci teniszező, hozzátéve, hogy bár történtek már őrült dolgok a sportban, de nem hiszi, hogy az elmúlt 50 esztendőben 40 évesen, másfél év kihagyás után bárki megnyerte volna a Garrost.

Roger Federer szerint nincs esélye megnyerni az idei Roland Garrost Forrás: KMSP via AFP/PHILIPPE MILLEREAU / KMSP/Philippe Millereau

fogalmazott a svájci világsztár.

A 39 éves Federer térdműtétei miatt közel egy évig nem játszott, először márciusban, Dohában tért vissza, ahol egy mérkőzést nyert.

A Roland Garros május 30-án, vasárnap rajtol.

Mindent egy helyen az Eb-ről