Hatalmasat bukott a zsoké, egy másik ló fejbe rúgta, az egészet videóra vették

146th Preakness Stakes GettyImageRank2 horse racing Horizontal SPORT
BALTIMORE, MARYLAND - MAY 15: Jockey Flavien Prat #6 riding Rombauer looks back at Midnight Bourbon #5 and jockey Irad Ortiz Jr on the way to winning the 146th Running of the Preakness Stakes at Pimlico Race Course on May 15, 2021 in Baltimore, Maryland. Rob Carr/Getty Images/AFP (Photo by Rob Carr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Belmont Parkban megrendezett lóversenyen hatalmasat bukott az egyik zsoké, a Puerto Ricó-i Irad Ortiz Jr. A versenyző komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet, és rövid időn belül felépülhet.

A Tmz Sports megírta, hogy a Puerto Ricó-i versenyzőt a saját lova dobta le, majd egy másik fejbe rúgta, de csodával határos módon komolyabb sérülések nélkül megúszta a csütörtökön történt balesetet.

A 28 éves zsoké ügynöke, Steve Rushing pénteken jelentette be a jó hírt, miszerint a szörnyű esés ellenére Ortiz Jr.-nak csak pár hetet kell kihagynia.

mondta Rushing a balesetet követően.

Az ügynök hozzátette, Ortiz Jr. fejét hat, karját pedig öt öltéssel varrták össze a kórházban, de néhány napon belül teljesen felépülhet.

A videófelvételen látható, hogy a zsokét a saját lova ledobta a nyeregből és a földre zuhant. Amikor talajt fogott, a mögötte érkező ló alaposan fejbe rúgta.

Ortriz Jr. esélyesként indult volna a következő versenyen, amelyet természetesen kihagy. A helyettesét egyelőre nem nevezték meg.