Vágólapra másolva!
A szinte állandóan sérüléssel bajlódó teniszsztár, Rafa Nadal - aki 2003 óta nem állt ilyen pocsék helyen a világranglistán - nem tudja, mikor versenyezhet újra. Ám a spanyol klasszisnak most ez a legkisebb gondja, ugyanis az egyik elhunyt családtagját gyászolja.

Kétségkívül pályafutása legzivatarosabb időszakát éli a spanyolok teniszjátékosa, Rafael Nadal, ráaádsul most családi tragédia is érte a sztárt - vette észre a Bors.

"Meghalt imádott apósom, Miguel, aki mindössze 63 évet élt" – nyilatkozta a Tennis Worldnek Nadal. – El tudják képzelni, mit érez most a feleségem, Mery Xisca Perello, akibe alig tudok lelket önteni."

Rafael Nadal nem élete legszebb napjait éli Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

Nadal ráadásul bevallotta, tanácstalan, hiszen az orvosai semmi jóval nem kecsegtetik. A minap fejeződött be egy orvosi kurzusa, ami szinte semmi jót nem hozott,

a dokik nem tudnak érezhető javulásról beszámolni. Bár az ibériai klasszis edzene, de nem tagadja, csak igen jelentős fájdalmakkal teheti.

A spanyol 2003 óta nem állt ilyen rosszul a férfi világranglistán, mint most. A sorozatos versenykihagyások miatt kiesett a legjobb tíz közül, jelenleg csak a 14.