Rémisztő horrorsérülés: nyolc másodperc alatt lábtörést szenvedett a ketrecharcos - videó

Vágólapra másolva!
Egy amerikai MMA-versenyen mindössze nyolc másodperccel a küzdelem kezdete után brutális lábtörést szenvedett egy ketrecharcos.

Ijesztő szögben állt a ketrecharcos eltört lába

Az interneten futótűzként kezdett el terjedni az a sokkoló videó, amit az American Top Team Portland edzője, Kevin Shaughnessy osztott meg a közösségi médiában. Az amerikai tréner edzőtársa a küzdelem elején egy hatalmas rúgást kapott az ellenfelétől, ám a dolog visszafelé sült el, 

mert a rivális lába ijesztő szögben csuklott maga alá, a harcos magatehetetlenül roskadt össze a talajon, 

a győztes ráadásul ki is gúnyolta a földön fekvő bunyóst.

A két meg nem nevezett bunyós csatáját tehát 8 másodperc alatt Shaughnessy edzőtársa nyerte, akit a tiszteletlen viselkedése miatt rengetegen támadtak a közösségi médiában.

Rengeteg érzelem dúl ilyenkor egy ketrecharcosban, nehéz mindent az embernek magában tartania, és utána bocsánatot is kért" -

védte meg az MMA-ban debütáló harcost Shaughnessy.

A legnagyobb sztárok közül legutóbb Conor McGregor szenvedett hasonló sérülést, az ír bunyós 2021 júliusában a Dustin Poirier elleni meccsén volt elképesztően balszerencsés, hiszen a sípcsontja is eltört. McGregor lábműtéten esett át, de három év kihagyás után Michael Chandler ellen visszatér idén nyáron. 

Kapcsolódó cikkek