Szenzációs Neymar, még a brazil válogatott tagjait is megdöbbentette - videó

Neymar
Kevesen tudják úgy lekezelni a labdát, mint Neymar
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain szupersztárja, Neymar már a vasárnap kezdődő katari világbajnokságra készül, ráadásul nem is akárhogyan. A Selecao edzésén még a brazil válogatott tagjai is ámulva figyelték a labdakezelését.
Vágólapra másolva!

A repülőgép meghibásodása miatt Neymar és a szintén PSG-s Marquinhos is késve érkezett meg a brazil válogatott torinói edzőtáborába. A két játékos Párizsból repült Torinóba, ám mechanikai hiba miatt a gépüket cserélni kellett, a páros így csak délután érkezett meg.

Neymar 75 gólt szerzett eddig a brazil válogatottban, vagyis már csak három találatra van attól, hogy megdöntse a háromszoros világbajnok Pelé gólrekordját. Bár a PSG támadóját sok kritika érte az utóbbi időben, kétségtelenül még mindig ő legnagyobb sztárja a brazil csapatnak.

Kevesen tudják úgy lekezelni a labdát, mint Neymar Forrás: AFP/Nelson Almeida

A közösségi médiában kering egy videó, amelyen Neymar még a saját csapattársait is lenyűgözte a szenzációs képességeivel. Egy drón által 35 méter magasságból ledobott labdát kellett levenniük a brazil sztároknak, úgy hogy a labda ne pattanjon el tőlük. Sokak számára meglehetősen nehéz feladatnak bizonyult, de Neymar teljesen könnyedén, tökéletesen vette le a labdát, ami után csapattársai egyből oda siettek és a nyakába ugorva ünnepelték.

Egy kutatás szerint a brazil labdarúgó-válogatottnak van a legnagyobb esélye arra, hogy megnyerje a vasárnap kezdődő katari világbajnokságot, amelyen a brazilok jövő csütörtökön Szerbiával találkoznak, majd Svájc (november 28.) és Kamerun (december 2.) vár rájuk.