Vágólapra másolva!
Végre megszületett a nagy döntés: Fabio Capello újabb két évvel meghosszabbította szerződését az AS Roma kispadján. A tréner szerződése így 2005 nyarán jár csak le az olasz bajnokcsapatnál. Capello jelenleg címvédéshez szeretné segíteni a Farkasokat.

Hosszú vívódás és tárgyalássorozat végén alákanyarította nevét Fabio Capello az AS Roma elnöke, Franco Sensi által eléterjesztett szerződésre, amelynek nyomán újabb két esztendőre elkötelezte magát az olasz bajnoknál. Capello, akinek nevét a '90-es évek elején a Milan együttesénél ismerte meg a világ, több élő ajánlattal is bírt (legkomolyabban a spanyol Barcelona érdeklődött utána), ám a szakember végül jelenlegi csapatát választotta. Capello szerződése így 2005 nyaráig szól, olasz sajtóértesülések szerint évente 3,87 millió eurót (938 millió forintot) keres majd.

Az edzőkérdés mellett nagy üzleten töri a fejét a Milan és a Juve is. A soccerage.com szerint a milánóiak Alessio Tacchinardiért cserébe átadnák a Juvénak Gennaro Gattusót. A középpályásrara azért van szüksége a torinói Zebráknak, mert a hírek szerint a nyáron távozik a holland Edgar Davids, aki angliai szerződéssel kacérkodik. A Datasport úgy értesült, hogy nem elképzelhetetlen egy Zambrotta-Contra csere sem.

Pincési László

Ajánlat:

Korábban:

Capello megegyezhet Sensivel

Fórum:

Melyik a legjobb európai klub?