Vágólapra másolva!
A gyenge szereplés és a nagy nyomás miatt szerződése azonnali felbontását kérte a német labdarúgó Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg trénere, Wolfgang Wolf. A szakember utóda a Hertha tavaly februárban menesztett edzője, Jürgen Röber lett.

Lemondott Wolfgang Wolf, a német labdarúgó-bajnokság 11. helyén álló VfL Wolfsburg szakvezetője. Wolf 1998 februárjában került a csapat élére, s a következő évadban a klub történetének legjobb eredményeként a hatodik, UEFA-kupa indulást jelentő helyig vezette az együttest. Az utóbbi hetek gyengébb teljesítménye miatt állandó nyomás alatt lévő tréner kedden döntött úgy, nincs tovább.

A Mönchengladbach új trénerrel küzdhet a kiesés ellen/sport/focivilag/20030303amonchengladbach.htmlA Bundesliga állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030301abundeliga.html

"A sikerek nem lehetségesek nyugodt légkör nélkül" - nyilatkozta Wolf, akit posztján Jürgen Röber váltott. A szakember 1996-ban szerződött a Hertha együtteséhez, s a másodosztályból a Bajnokok Ligájába vezette a csapatot. "Jürgen Röberrel olyan szakembert nyertünk, aki dolgozott már sikerrel az élvonalban. Ez minden bizonnyal pozitív hatással lesz a csapatra" - nyilatkozta Lothar Sander, a Wolfsburg elnöke.