Vágólapra másolva!
Az argentin bajnokság góllövőlistájának vezetőjét, a Vélez Sarsfieldben futballozó Roberto Nannit a Bologna és a Perugia is kiszemelte magának. A veterán kolumbiai játékmester, Carlos Valderrama a hírek szerint mindenben megegyezett az ecuadori Aucas de Quiróval.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Az olasz másodosztályban szereplő Lecce uruguayi támadója, Javier Chevantón iránt a Juventus érdeklődik.

Az FC Sevilla szerb védőjét, Zoran Njegust a Southampton szeretné leigazolni. A Bolton Wanderers szeretné megtartani a jelenleg kölcsönben lévő Bernard Mendyt, aki papíron a Paris Saint-Germain játékosa.

Az Ajax holland válogatott támadóját, Rafael van der Vaartot az AC Milan akarja szerződtetni. A Monacóban csak a kispadot kaptató olasz csatár, Marco Simone a hírek szerint visszatérhet Itáliába, mégpedig a másodosztályban feljutásra álló Sampdoriához.

A francia Guingamp elefántcsontparti támadóját, Didier Drogbát az Aston Villa és a Birmingham City is figyeli. A Bastia fiatal középpályása, Michael Essien, akit a hírek szerint több angol klub is kiszemelt magának, saját bevallása szerint egyelőre még szeretne Franciaországon belül maradni.

A Bologna játékmestere, Tomas Locatelli kijelentette: amennyiben a drukkerek továbbra is kritizálják őt, akkor a nyáron elhagyja a klubot.