Vágólapra másolva!
A Schalke 04 mindenben megegyezett az SC Freiburg grúz középpályásával, Levan Kobiasvilivel, aki a nyártól lesz a gelsenkircheniek focistája. A Dundee-ban futballozó, szintén grúz Zurab Kizainisvili iránt a Rangers érdeklődik, az ugyanitt futballozó Georgi Nemszadzét a Chelsea és a Celtic figyeli.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Tottenham középpályását, Matthew Etheringtont a Charlton Athletic és az Everton is kiszemelte magának. A Feyenoord fiatal belga támadóját, Thomas Buffelt az Arsenal és a Liverpool is szívesen leigazolná.

Az Olympique Marseille a Strasbourgban futballozó szerb-montenegrói támadót, Daniel Ljuboját nézte ki. A Juventus állítólag Mark Iulianót plusz készpénzt ajánlott fel a Laziónak a jugoszláv középpályásért, Dejan Stankovicért.

A Deportivo holland gólvágóját, Roy Makaayt a zuhanyhíradó szerint a Chelsea és a Bayern München is szeretné leigazolni. A Manchester United által is kiszemelt elefántcsonparti támadó, Aruna Dindane meghosszabbította szerződését az Anderlechtnél.

A Hannover bejelentette, hogy élni fog opciós jogával, és végleg megvásárolja a télen kölcsönkapott brazil védőt, Viniciust. A Fenerbahce védője, Mustafa Dogan a nyáron várhatóan az 1. FC Kölnbe szerződik.

A Celta Vigo brazil középpályását, Vágnert a Corinthians szeretné hazacsábítani. A norvég Viking Stavanger játékosa, Brede Hageland iránt a Leeds United és a Manchester City is érdeklődik.