Vágólapra másolva!
A Chelsea francia középhátvédjét, William Gallast a Newcastle is szeretné leigazolni az Arsenal mellett. A világbajnokság dél-koreai hőse, An Dzsung Hvan, aki jelenleg a japán Shimizu S-Pulse-ben szerepel, a Blackburn Roversbe tart.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A brazil Santos szupertehetsége, Robinho iránt több olasz klub (AC Milan, Internazionale, Juventus) és a Manchester United is érdeklődik.

A Manchester United által korábban kiszemelt rennes-i védő, Julien Escudé a Parma érdeklődését is felkeltette. A MU viszont Escudé megfigyelése közben felfigyelt a Rennes saját nevelésű, 17 esztendős játékosára, Jimmy Briandra, aki egyelőre még csak a tartalékok között futballozik.

A Kaiserslauternnél bejelentették: a szezon végén nem hosszabbítotják meg Mario Basler, Harry Koch és Georg Koch szerződését, akik így a nyáron ingyen távozhatnak a klubtól.

A Real Betis kiszemelte magának a dán származású, ám egykoron a spanyol válogatottban is szerepelt Thomas Christiansent, aki a VfL Bochumban futballozik. Az Arsenal kapuskeresésében eljutott az AC Milan második számú portásához, Christian Abbiatihoz.

A Fulham élénken érdeklődik az argentin Racing Club védője, Martín Vitali iránt. A Liverpool középpályása, Patrik Berger a nyáron szinte biztosan elhagyja a Vörösöket, ám a hírek szerint több angol klub is bejelentkezett érte.

Az AS Monaco mexikói középhátvédjét, Rafael Márquezt, aki az utóbbi időben középpályásként szerepel a nagyhercegség csapatában, a Benfica is szeretné leigazolni.