Vágólapra másolva!
A Slavia Praha a következő szezonra megszerezte a Banik Ostrava válogatott középpályását, Martin Lukest. A Real Madrid játékosának számító, ám kölcsönben a Girondins Bordeax-ban szereplő Sávio iránt a Liverpool érdeklődik.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Southampton a skót utánpótlás-válogatott Ian Murray-jel szeretne erősíteni, a marokkói Raja Casablanca támadója, Hicham Aboucherouane viszont máris próbajátékon szerepel a Szenteknél - igaz, iránta a Marseille és a Lens is érdeklődik.

Az Olympique Lyonnál többnyire még a kispadra sem kerülő támadó, Frédéric Née a nyáron távozni szeretne a klubtól, és egykori csapata, a Bastia szívesen látná soraiban. Az angol lapok szerint a Tottenham ismét bejelentkezett Rivaldóért - a londoniak tavaly nyáron már megpróbálták megszerezni a brazil világklasszist.

A Premiershipbe a minap feljutott Portsmouth közel áll a megegyezéshez az FC Utrecht védőjével, Stijn Vrevennel. Az AC Milan állítólag három játékost (Samuel dalla Bonát, Martin Laursent és Marco Borriellót) ajánlott fel a Laziónak Jaap Stamért cserébe.

A PSV Eindhoven tinédzser szélsőjét, Arjen Robbent a Barcelona és a Real Madrid is figyeli. A Real Sociedad új szerződést ajánlott védőjének, Igor Gabilondónak, a baszkok 2007-ig szeretnék lekötni a focistát.